Σοκάρει αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! «Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου...τρομάζω με την εικόνα μου»!

Η δημόσια εξομολόγηση!

Σοκάρει αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! «Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου...τρομάζω με την εικόνα μου»!

Σοκάρει με την εξομολόγηση της αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! «Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου...τρομάζω με την εικόνα μου», δήλωσε.

Δεν θέλει όπως δήλωσε να βλέπει τον εαυτό της ούτε στην τηλεόραση αλλά ούτε και στις φωτογραφίες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Μίνα Αδαμάκη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το πρωινό.

«Είχα σκεφτεί να αλλάξω κάτι πάνω μου, αλλά δεν το τόλμησα, λίγο με τρόμαζε και τώρα είναι αργά για να το κάνω. Φοβάμαι να βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες ή στην τηλεόραση, τρομάζω με την εικόνα μου. Στις Τρεις Χάριτες ανάγκασα τον εαυτό μου να με δω για να μπορέσω να διορθώσω τα λάθη μου.Αυτό που συνέβαινε με τις Τρεις Χάριτες είναι σαν αυτό που γινόταν παλιά με τους ηθοποιούς του σινεμά, μας κυνήγαγαν στο δρόμο. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, έτσι για να έρθω στην Αθήνα αναγκάστηκα να περάσω στη Νομική. Η μητέρα μου ήρθε στο θέατρο, ο πατέρας μου δεν ήρθε ποτέ. Το πήρε πολύ βαριά. Κάποια στιγμή με απασχόλησε το να κάνω παιδί, αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαι γι’ αυτό», αποκάλυψε.

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής - ηθοποιός, σήμερα είναι αγνώριστος!

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής - ηθοποιός που έκανε μεγάλη επιτυχία, σήμερα είναι τελείως αγνώριστος!

Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι; Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για τον Δημήτρη Πουλικάκο, ο οποίος πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις!

Χθες ωστόσο, έδωσε το παρών στον κινηματογράφο Τριανόν για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κώμα μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

undefined

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και απαθανάτισε τον Δημήτρη Πουλικάκο να ποζάρει με γυαλιά και μούσι.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος, υπήρξε ροκάς με χαρακτηριστική φωνή που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και αγαπήθηκε από τον κόσμο.Είχε ραδιοφωνική εκπομπή με το ψευδώνυμο «θείος Νώντας», ενώ έπαιξε σε πολλές ελληνικές ταινίες και σήριαλ.

undefined

Ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Αγνώριστος!

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι ο ξανθός πιτσιρικάς της φωτογραφίας;

Τον βρήκατε; Διαβάστε παρακάτω...

Το παιδάκι, λοιπόν, είναι ο Νίνο!

undefined

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία! Πάντως, η ομοιότητα, τώρα είναι στα μαλλιά, καθώς ο Νίνο έγινε ξανά ξανθός!

Νίνο: Έξαλλος με θαυμάστρια που του την είπε για το μαλλί του! «Θα κάνω ό,τι γουστάρω»!

Μία θαυμάστρια του Νίνο έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για το μαλλί του, με τον τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος και να της απαντάει πως θα κάνει ό,τι γουστάρει!

Αφορμή στάθηκε η τελευταία φωτογραφία του Νίνο.

Ο Νίνο άλλαξε το μαλλί του και έγινε ξανθός, ωστόσο το νέο του λουκ δεν άρεσε σε μία θαυμάστρια η οποία έγραψε στον τραγουδιστή ένα αρνητικό σχόλιο στο instagram.

«Δε σου πάει το ξανθό… Γίνε όπως ήσουν μελαχρινός… Έλεος» έγραψε η θαυμάστρια.

Τότε ο Νίνο έγινε έξαλλος και της απάντησε: «Γίνατε όλοι κριτές και στυλίστες. Φίλη μου καλή θα κάνω ότι γουστάρω. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και συ λέγε ότι γουστάρεις… Η άποψή σου με ενδιαφέρει .Η αποψη σου με ενδιαφέρει τόσο,όσο το αν χάλασε ενα καζανάκι στο Χίλτον.(πχ),με αγαπη.ΝΞ».