Χρήστος Θηβαίος: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Τι συνέβη;

Χρήστος Θηβαίος: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Για τις δύσκολες ώρες του μίλησε ο τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος!

Ο ίδιος, βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές! Διαβάστε παρακάτω....

Ο τραγουδοποιός, εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει με τον αλκοολισμό.
«Είχα μεγάλο θέμα. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα», είπε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα, τι ήταν αυτό που του είπε η γυναίκα του και τον «ξύπνησε».


Λίγο αργότερα, μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον γιο του και πώς έχει αντιμετωπίσει το θέμα του με τον αλκοολισμό, έκανε μια αποκάλυψη βόμβα!

«Λόγω του αλκοόλ έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να υπογράψω αυτόγραφο. Και μάλιστα ήταν και πρωί, δεν είχα πιει...», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαζύγιο βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής χωρίζει για μια πιτσιρίκα!

Μόλις έσκασε διαζύγιο βόμβα στην showbiz για πασίγνωστο τραγουδιστή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξετρελάθηκε από τα μάτια μιας πιτσιρίκας!

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μια μικρούλα τον ξεμυάλισε βάζοντάς μπουρλότο στο γάμο του!

Ο καλλιτέχνης του έντεχνου και ροκ τραγουδιού, με πολλές σημαντικές συνεργασίες και καριέρα δεκαετιών "καίγεται" να απαλλαγεί από την σύζυγό του, γιατί έχει νέα σχέδια για τη ζωή του από εδώ και πέρα με την πιτσιρίκα που τον έκανε να ξανανιώσει!

Συγκεκριμένα, ζητάει διαζύγιο εδώ και τώρα από την σύζυγό του, η οποία δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και με την οποία είναι παντρεμένος πάνω από 20 χρόνια!

Μάλιστα, έχουν και έναν γιο, ο οποίος είναι πλέον ενήλικος και ακολουθεί με επιτυχία το δικό του επαγγελματικό δρόμο!

Διαζύγιο βόμβα στην showbiz! Έριξαν τίτλους τέλους οι..

Διαζύγιο βόμβα έσκασε μόλις τώρα στην showbiz! Το ζευγάρι, έριξε και επίσημα τίτλους τέλους!


Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δεν είναι πλέον παντρεμένοι, αφού σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έλαβε το CNN, το Χολιγουντιανό ζευγάρι είναι και επίσημα διαζευγμένο.

Το 2016 και σχεδόν δυο χρόνια μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους το 2014 η Αντζελίνα, ζήτησε διαζύγιο από τον γοητευτικό ηθοποιό.

Να σημειωθεί πως όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, η Αντζελίνα Τζολί είχε ζητήσει να είναι αποκλειστικά δική της, ωστόσο το όλο θέμα δεν έχει εκδικαστεί ακόμα!

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt