Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε το πρώτο του μπάνιο! Με ποια ήταν μαζί;

Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο!

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε το πρώτο του μπάνιο! Με ποια ήταν μαζί;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε το μαγιό του και βούτηξε στην πισίνα για το πρώτο του μπάνιο.

Πού βούτηξε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης; Διαβάστε παρακάτω...

Στο Λος Άντζελες βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μας ενημέρωσε μέσω του instagram για το πρώτο του μπάνιο σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου!

Μαζί με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη βρισκόταν και μία φίλη του, η Λυδία.

Δείτε τις φωτογραφίες

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε το πρώτο του μπάνιο! Με ποια ήταν μαζί;
Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε το πρώτο του μπάνιο! Με ποια ήταν μαζί;
Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Έκανε το πρώτο του μπάνιο! Με ποια ήταν μαζί;

Σε κατάσταση πανικού είχε βρεθεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

«Όταν έπαιζα σε σειρά του Παπακαλιάτη έτρεχα να γλιτώσω! Μου έσκιζαν...»!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε ο κόσμος στον δρόμο όταν έκανε την πρώτη του επιτυχία στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τον κυνηγούσαν να του σκίσουν τα ρούχα ενώ έσπασαν μέχρι και τζαμαρία σε καφετέρια που έπινε καφέ με την παρέα του.

«Η Πολυκατοικία αγαπήθηκε πολύ και από μας και από τον κόσμο. Μετά την Πολυκατοικία δεν έγιναν πράγματα στην τηλεόραση και ότι μου ζήτησαν είχε να κάνει με το ρόλο της Πολυκατοικίας. Μια, δυο προτάσεις που ήρθαν μετά ήταν …έλα να κάνεις έναν γκέι, έλα να κάνεις έναν γκέι. Όταν μου το έλεγαν έβγαζα φλύκταινες γιατί δεν ήταν ένας γκέι, ήταν ένα αγόρι που είχε μια ζωή, που είχε έναν χαρακτήρα και μέσα σε όλα αυτά ήταν και γκέι.

Η πρώτη μου επιτυχία στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή μας μια βόλτα” λόγω και του Χριστόφορου ουσιαστικά. Για τον Χριστόφορο εκείνη την περίοδο γινόταν πανικός. Ήταν ο Χριστόφορος και ο Σάκης Ρουβάς. Εκείνη την περίοδο ούτε στο δρόμο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, και ρούχα μου έχουν σκίσει και τζαμαρία έχουν σπάσει σε καφετέρια που έπινα καφέ. Και στο Ναύπλιο που μεγάλωσα με κυνηγούσαν στους δρόμους και έτρεχα στα σοκάκια για να γλιτώσω. Και αναγκάστηκα να βγω με άνθρωπο στην Ερμού γιατί αλλιώς θα με λιντσάρανε», δήλωσε ο Χάρης Ασημακόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» στο Star.

undefined

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα από 18χρονη θαυμάστρια - «Εκνευρίστηκα!» (βίντεο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και αποκάλυψε μία ιστορία με θαυμάστριά του!

Η θαυμάστρια τον έχει τρελάνει.

Η Ελένη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, λέγοντας: «Όλα τα κορίτσια μου γράφουν «Μπράβο βρε Ελένη που έχεις καλεσμένο τον Χριστόφορο. Πόσο μας αρέσει! Είναι Θεός! Και λες καλά πάνω από 30 που έχουν μεγαλώσει μαζί σου, αλλά τα κορίτσια τα πιο νέα, που είναι 17 χρονών;».

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος αποκάλυψε: «Μία κοπέλα προχθές μου έστελνε συνέχεια μηνύματα και μπαίνω στο προφίλ της στο instagram να δω ποια είναι, να δω τις φωτογραφίες της και βλέπω ότι είναι το 2001 και λέω «Όχι, όχι… δε γίνεται»! Και το πήγα λίγο πιο πίσω γιατί έχω και πρεσβυωπία και λέω «αποκλείεται»! Σηκώθηκα όρθιος μέσα στο σπίτι και δεν ήξερα τι να κάνω. Είπα αυτό είναι παιδί μου. Εκνευρίστηκα. Είπα δεν είναι δυνατόν και μετά λέω 18 χρονών παιδί…»!