Αννίτα Πάνια: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της!

Στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της ζωή της!

Αννίτα Πάνια: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της!

Ποια η καταγωγή της Αννίτας Πάνια; Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της παρουσιάστριας του EPSILON!

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα; Διαβάστε παρακάτω...

Βιογραφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές. Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας...

Καριέρα

Το Χρυσό Κουφέτο ξεκίνησε να μεταδίδεται το 1995 στο Μακεδονία TV, στη συνέχεια στις αρχές του επόμενου έτους στο New και στα τέλη του ίδιου έτους στο Star Channel. Έπειτα παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την σεζόν 1998-1999 την εκπομπή ταλέντων Σπάνια Πουλιά. Το 1999 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 το σόου Με Φόρα μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Το 2001 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Παρατράγουδα στο Alter Channel, που συνεχίστηκε μέχρι το κλείσιμο του σταθμού, ενώ για μια σεζόν παρουσίαζε και την εκπομπή Κορίτσια Οι Άνδρες (2000-01). Το 2002 ανέλαβε τη βραδινή εκπομπή Αϋπνίες, που συνεχίστηκε έως το 2006. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Je T' Aime (2006-08), η οποία ήταν επίσης εκπομπή συνοικεσίων και ανάδειξης νέων τραγουδιστών.

Το 2009 ανέλαβε την εκπομπή Ζαμανφού, η οποία αφορούσε στην εύρεση και προώθηση τραγουδιστών, κυρίως λαϊκών. Στην εκπομπή αυτή συμμετείχαν ως κριτές μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Κόλιας, ο Τζώννυ Βαβούρας και ο Τίμης Παρίσης. Το 2010 παρουσίασε την εκπομπή Είσοδος Ελεύθερη με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Πασχάλη, την Πωλίνα και τον Γιώργο Βασιλείου.

Προσωπική ζωή

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την 1η Ιανουαρίου 2008, γεννήθηκε ο γιος τους, Ανδρέας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 29 Απριλίου 2010 αλλά πήρε διαζύγιο το 2016. Τώρα διατηρεί δεσμό με τον Νίκο Σαμοΐλη!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά η Αννίτα Πάνια; Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr!

Αποκαλύψεις φωτιά θα σας κάνω μέσα από το Vanda's blog για την σχέση της παρουσιάστριας του EPSILON με το Νίκο Σαμοΐλη! Τελικά ανεβαίνουν ή όχι τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σύμφωνα με πάρα μα πάρα πολύ έγκυρη πηγή μου, η οποία προέρχεται από το πολύ κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Αννίτα να παντρευτεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, και όχι μόνο το Νίκο αλλά και οποιονδήποτε άλλο!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Η Αννίτα είναι κατά όλου αυτού του σκηνικού, δηλαδή εκκλησίες, νυφικά, προετοιμασίες, γαμήλιες τελετές και τα σχετικά! Ο ένας και μοναδικός γάμος που είχε κάνει ήταν με το Νίκο Καρβέλα! Και τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως, εντάξει... το έκανε μια φορά κι άλλη δεν θα υπάρξει!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Οπότε, μπορεί η παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του οικονομολόγου - δημοσιογράφου, ωστόσο, δεν σκέφτεται σε καμία των περιπτώσεων να φορέσει λευκό νυφικό! Άλλωστε, ο Νίκος, που την ζει καθημερινά ξέρει πως δεν είναι πολύ θετική με όλο αυτό και δεν τον νοιάζει! Όπως μου ανέφεραν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, ούτε εκείνος είναι ιδιαίτερα ξετρελαμένος με γάμους κλπ, οπότε... άμα δεν ταιριάζανε...