Ιβάν Σαββίδης: Bonus φωτιά από τον καναλάρχη! Έταξε από ένα σπίτι σε...

Αδιανόητο! Η Καινούργιου τα ξέρει αυτά;

Ιβάν Σαββίδης: Bonus φωτιά από τον καναλάρχη! Έταξε από ένα σπίτι σε...

Bonus φωτιά από τον καναλάρχη του Open tv, Ιβάν Σαββίδη! Σε ποιους έταξε από ένα σπίτι;

Αρχικά, να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι ο Ιβάν εκτός από το Open, έχει και τον ΠΑΟΚ! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει... γην και ύδωρ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αν στεφθούν και κυπελλούχοι Ελλάδος.

Έτσι, λοιπόν, φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη και τις οποίες παραθέτει η αθλητική εφημερίδα κάνουν λόγο για εξωπραγματικό πριμ στους «ασπρόμαυρους» αν επιτύχουν το νταμπλ.

Διότι ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάζεται να έχει τάξει από ένα σπίτι(!) στον κάθε ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτήσει και το Κύπελλο.

Σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλοντας να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο είχε κερδίσει στην Τούμπα και να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Για την Σπυροπούλου που κλείδωσε στο κανάλι τα μάθατε; Αν όχι..... Ιδού!

OPEN: Μεγάλη απογοήτευση για παρουσιαστές που χρυσοπληρώνει ο Σαββίδης!

Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι του OPEN υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για παρουσιαστές που όχι μόνο πιστεύουν πολύ στο κανάλι αλλά τους πλήρωσαν και εξαιρετικά καλά.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός, διότι στο συγκεκριμένο δίδυμο των παρουσιαστών έχει στηριχθεί όλη η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του OPEN.

Το γεγονός ότι το δίδυμο δεν πάει καλά ρίχνει και τα επόμενα προγράμματα και όντως στο κανάλι υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χασαπόπουλο και Γιώργο Σαραντάκο και την εκπομπή τους Ώρα Ελλαδος 7.00.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης  Χασαπόπουλος και Γιώργος Σαραντάκος

Μιλάμε για δύο εξαιρετικά παιδιά της μάχιμης δημοσιογραφίας που είχαμε διαπρέψει στην τηλεόραση του Mega. Για αγνώστους λόγους στην τηλεόραση του OPEN δεν καταφέρνουν να φέρουνε νούμερα, αν και η εκπομπή που είναι ακριβώς πριν από αυτά τα παιδιά, τους δίνει πάρα πολύ καλά νούμερα αφετηρίας δηλαδή lead in. Εχθές η εκπομπή έκανε αρνητικό ρεκόρ στο δυναμικό κοινό με μόλις 5,0.

Αυτό βεβαίως έχει ως αποτέλεσμα να πέφτει και η Κατερίνα Καινούργιου που κάνει πολύ αξιόλογη προσπάθεια με την εκπομπή της «Ευτυχείτε».


Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν λογικό είναι να ζητάει εξηγήσεις τι συμβαίνει και πως θα διορθωθεί η κατάσταση. Το περιθώριο χρόνου που έχει δώσει ο Ρώσος μεγιστάνας προφανώς έχει προ πολλού περάσει και ίσως το επόμενο διάστημα να έχουμε και σημαντικές εξελίξεις. Αυτός φυσικά που δεν κινδυνεύει από το κανάλι, είναι ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν σταματάει να τρελαίνει τον Ιβάν!