Πέτρος Κωστόπουλος: Το ταξίδι-έκπληξη με την καλύτερη συντροφιά!

Πού πήγε ο παρουσιαστής;

Πέτρος Κωστόπουλος: Το ταξίδι-έκπληξη με την καλύτερη συντροφιά!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έφυγε ταξίδι-έκπληξη στο εξωτερικό για το Πάσχα, έχοντας την καλύτερη συντροφιά.

Ο παρουσιαστής του OPEN θα περάσει τις καλύτερες διακοπές. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κωστόπουλος ταξίδεψε στην Αμερική, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια η Αμαλία Κωστοπούλου!

Έτσι, θέλει να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τη συντροφιά της κόρης του.

Μάλιστα η Αμαλία πόσταρε και τη φωτογραφία με τον πατέρα της, γράφοντας: «Μεγάλη έκπληξη». Πάντως, έκπληξη για τον Κωστόπουλο ήταν και η είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού. Τι είχε πει στην εκπομπή του;

Δείτε τη φωτογραφία

Πέτρος Κωστόπουλος: Το ταξίδι-έκπληξη με την καλύτερη συντροφιά!

Πέτρος Κωστόπουλος: Η δημοσιογράφος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του

Στο Youweekly.gr έφτασαν αποκλειστικές πληροφορίες για την δημοσιογράφο που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του Πέτρου Κωστόπουλου!

Μόλις έμαθα καυτό περιστατικό και θα σας τα μεταφέρω όλα στο Vanda's blog!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή! Λίγο πριν γίνει ο σάλος με την Άννα - Μαρία Βέλλη η αρχισυντάκτρια του "Όλα λάθος" δήλωσε παραίτηση και κάπως έτσι έμεινε ακυβέρνητη η εκπομπή!

Ο Κωστόπουλος τότε αποφάσισε, όπως μου μεταφέρθηκε, χωρίς να ρωτήσει ή ενημερώσει κανέναν να προσλάβει στην θέση της αρχισυνταξίας την δημοσιογράφο Κάσσι Φιλιππιντζή η οποία κατάφερε να φέρει κατευθείαν τα πάνω κάτω στην ζωή του παρουσιαστή αφού στο κανάλι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από αυτή την... γυναικεία παρουσία!

Όπως μου αποκάλυψε άτομο μέσα από το σταθμό OPEN, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έχει μεγαλύτερο τουπέ παρά εμπειρία στον τομέα της δημοσιογραφίας και ειδικά της αρχισυνταξίας!

Συμπεριφέρεται, σύμφωνα με πηγές μου, με πολύ άσχημο τρόπο και... δεν σέβεται! Έτσι μου μεταφέρθηκε! Μάλιστα, ένα πουλάκι μου είπε πως ο σταθμός έκανε ήδη μια νύξη στον Πέτρο, ο οποίος την έχει στα πούπουλα...

Για πόσο θα περιφέρεται μέσα στο κανάλι κανείς δεν ξέρει αλλά... σίγουρα θα μάθω πρώτη και θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Όπως πάντα!

Πέτρος Κωστόπουλος: Μεγάλο πένθος για τον παρουσιαστή - Ο θάνατος που συγκλόνισε την οικογένειά του!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος περνάει δύσκολες ώρες, με τον παρουσιαστή του OPEN να ανακοινώνει δημοσίως ένα θάνατο από την οικογένειά του.

Πένθος στο σπίτι του παρουσιαστή.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με ανάρτησή του στο instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του αγαπημένου του σκύλου, Μάο. Ο τετράποδος φίλος του ίδιου και τον παιδιών του πέθανε και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα το οποίο έλεγε: «Καλό ταξίδι Μαο.Thanks που ήσουνα η καλύτερη παρέα για τα παιδιά...Και σε μένα...».

Δείτε την ανάρτηση

Πέτρος Κωστόπουλος: Η δημοσιογράφος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του