Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»!

Τι είπε η ηθοποιός;

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το αν θα συνεχιστεί η επιτυχημένη σειρά του Alpha TV «Έλα στη θέση μου»!

Η ηθοποιός, που υποδύεται τη «Φαίη», ήταν ξεκάθαρη. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά η συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου στον «Τηλεθεατή»

Πότε θα κάτσει στα... αυγά της η δολοπλόκος Φαιή;

Ποτέ, καθώς αυτός είναι ο χαρακτήρας της.

Δίνει ρεσιτάλ, τελευταία, στις δολιοφθορές πάσης φύσεως...

Ο στόχος -ονόματι Ανδρέας- είναι πολύ υψηλός και δύσκολος, συνεπώς, δουλεύει με φουλ τις μηχανές για να τον πλανέψει, ώστε να βάλει γερά πόδι στην εταιρία».

Θα θυσιάσει τα πάντα για να επιτύχει το σκοπό της;

Περιμένουμε ακραία συμβάντα και ανατροπές.

Ούτε με το παιδί δεν μαλάκωσε η ψυχή της;

Στο κεφάλι της Φαίης και στο κεφάλι ενός διαταραγμένου ανθρώπου όλα δικαιολογούνται. Πιστεύει ότι τα κάνει όλα για το παιδί της.

Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Αλλά τόσο το κανάλι όσο και η παραγωγή το βλέπουν θετικά.

Νιώθετε την ανάγκη κάποιας ανανέωσης, εφόσον συνεχιστεί η σειρά;

Το θέμα είναι να μπορεί να υπάρξει τέταρτη σεζόν και να έχει νόημα. Κι όχι μόνο για να συνεχίσουμε τη δουλειά και τι ωραία που περνάμε. Να υπάρχει ένα σενάριο που να μπορεί να στηρίξει μια τέταρτη σεζόν κι εμάς τους ηθοποιούς, αλλά κι εμείς να το στηρίξουμε ως επαγγελματίες. Για να πάει καλά και να έχουμε επιτυχία.

Θυμάστε τις πρώην σχέσεις της Αθηνάς και πώς γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Αθηνά Οικονομάκου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία από τις μαγευτικές διακοπές της!

Τις διακοπές της στην μαγευτική Σαντορίνη περνάει η Αθηνά Οικονομάκου και δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της και αυτό φαίνεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές της στην Σαντορίνη. Μάλιστα, το τοπίο είναι μαγευτικό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο σύζυγός της ΑΘηνάς Οικοκομάκου, το φετινό καλοκαίρι θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στη Σαντορίνη.

undefined

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αφήνουν τις επιχειρήσεις τους στην Μύκονο! Τι συνέβη;

Απίστευτες πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! Αφήνουν τις επιχειρήσεις τους στην Μύκονο! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω το τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του επιχειρηματία αλλά και στο... σπίτι τους! Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είναι ευρέως γνωστό επί πολλά χρόνια η πρωταγωνίστρια του "Έλα στη θέση μου", του ALPHA, κατέβαινε στην Μύκονο κάθε Πάσχα και έμενε εκεί σχεδόν μόνιμα τους επόμενους μήνες προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της όσο εκείνος "έτρεχε" το πολυτελές ξενοδοχείο "Κιβωτός" μαζί με τον αδερφό του.

Τώρα, όμως, όλα αλλάζουν! Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού και σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, το ζευγάρι αποφάσισε φέτος να αφήσει τις επιχειρήσεις στην Μύκονο και να βάλει πλώρη προς... Σαντορίνη!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αφήνουν τις επιχειρήσεις τους στην Μύκονο! Τι συνέβη;

Φέτος το καλοκαίρι θα το περάσουν εκεί με το παιδάκι τους, φυσικά! Μάλιστα, μια πηγή μου, μου αποκάλυψε επίσης πως δεν παγώνει απλά τις επιχειρήσεις του στην Μύκονο αλλά μάλλον θα της αφήσει οριστικά και θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην Σαντορίνη! Αυτό βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμα, το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα ανοίξουν τα φτερά τους και για το νησί.

Το παρασκήνιο της απόφασης

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Αφήνουν τις επιχειρήσεις τους στην Μύκονο! Τι συνέβη;

Στους επιχειρηματικούς κύκλους είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι αδερφοί Μιχόπουλοι σχεδίαζαν να επεκτείνουν τις τουριστικές τους δραστηριότητες στη Σαντορίνη και ετοίμαζαν εκεί μια ξενοδοχιακή μονάδα. Κανείς δεν ήξερε όμως πώς ακριβώς θα γινόταν η "μοιρασιά". Και τη λύση σε αυτό, όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, την έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς έβαλε βέτο στον σύζυγό της και του είπε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι ώρα να τελειώνουν με την Μύκονο!

Συγκεκριμένα, όπως μου μεταφέρθηκε, η ηθοποιός του είπε πως θα ήθελε να αποσυρθεί από αυτή την πολύβουη ζωή της Μυκόνου και να βρει ένα πιο ήρεμο περιβάλλον για εκείνη, εκείνον και το παιδάκι τους!