Έσκασε τώρα! Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής!

Χτύπησε άνδρα και...

Έσκασε τώρα! Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής!

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής και οι Αρχές του έβαλαν πρόστιμο 2.000 για την αποφυλάκιση του.

Ο 33χρονος pop star φέρεται πως καβγάδισε με άνδρα έξω από μπαρ και στη συνέχεια πλακώθηκαν. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ο Arcánge, λατίνος τραγουδιστής, καβγάδισε με άνδρα έξω από μπαρ στο Λας Βέγκας και έγινε βίαιος. Χτύπησε τον θαμώνα στο πόδι και στην συνέχεια τον πέταξε στον τοίχο.

Η Αστυνομία τον συνέλαβε και του έβαλε πρόστιμο 2.000 δολαρίων για την αποφυλάκιση του.

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό γνωστός τραγουδιστής

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Μου είχαν δώσει μόλις 6 μήνες ζωής!»

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έκανε μία αποκάλυψη-σοκ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τους γιατρούς να του δίνουν μόλις 6 μήνες ζωής!

Ο τραγουδιστής είπε τα πάντα για το δράμα του.

Ο λόγος για τον Δάκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», λέγοντας: «Είχα μια περιπέτεια, ήταν καρκίνος στο έντερο. Χειρουργήθηκα, έκανα τις χημειοθεραπείες μου και τώρα όλα καλά. Δεν ανησύχησα, δεν φοβήθηκα, δεν ξέρω τι γίνεται μέσα σου, γίνεται κάτι… Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωή. Αυτό δεν μου το είπαν και όλοι μου φερόντουσαν με αγάπη κι έλεγα τι γλυκός που είναι ο κόσμος. Οι άλλοι ήξεραν. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ είναι η αλήθεια, αλλά καλύτερα που δεν μου το είπαν».

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σοκάρει: «Μου είχαν δώσει μόλις 6 μήνες ζωής!»

Θρήνος στο λαϊκό τραγούδι! Πέθανε ο Κώστας Χατζηδουλής!

Το λαϊκό τραγούδι έχασε ένα μέλος του σήμερα το βράδυ καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Χατζηδουλής!

Ένας σημαντικός μελετητής του λαϊκού τραγουδιού και συγγραφέας! Εχει καθορίσει γενιές και γενιές που μεγάλωσαν με τραγούδια που χιλιοτραγουδήθηκαν σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές.

undefined

Σπαραγμός και οδύνη! Πέθανε ο Γεράσιμος Βώκος!

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Γεράσιμος Βώκος, ομότιμος καθηγητής Ιστορίας της Φιλοσοφίας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Τους τελευταίους δύο μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 13:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. ..

Ο Γεράσιμος Βώκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο. Σπούδασε Φιλοσοφία στη Γαλλία -στη Γκρενόμπλ και το Παρίσι- και Γλωσσολογία στη Γενεύη. Από το 1978 δίδαξε Ιστορία της Φιλοσοφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Δημοσίευσε βιβλία και άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολήθηκε με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, καθώς και την νεότερη και σύγχρονη φιλοσοφία. Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα το Βήμα.

undefined

«Ο Γεράσιμος Βώκος υπήρξε αγαπημένος καθηγητής μου στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και αργότερα συνάδελφος, αρχικά στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, μετά στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, του οποίου ήταν Ομότιμος Καθηγητής, εκφράζει τη μεγάλη λύπη του για τον χαμό του, συλλυπητήρια στους οικείους του, και θα εκδώσει ψήφισμα. Ο Γεράσιμος Βώκος θα μείνει στη μνήμη όλων των φοιτητών/τριών του ως ένας γοητευτικός και ανεπανάληπτος δάσκαλος της φιλοσοφίας.Καλό σου ταξίδι, Γεράσιμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα», αναφέρει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Άρης Στυλιανού.