Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έβγαλε selfie στον οικογενειακό του τάφο!

Ποιος είναι;

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έβγαλε selfie στον οικογενειακό του τάφο!

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έβγαλε μία selfie φωτογραφία με φόντο τον οικογενειακό του τάφο.

Το μήνυμά του για τους συγγενείς του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επισκέφτηκε τον οικογενειακό του τάφο και στη selfie που έβγαλε μπροστά από το μνήμα έγραψε για λεζάντα: «Στον οικογενειακό μας τάφο στον Πειραιά όπως κάθε χρόνο, ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους τους προγόνους που τους φιλοξενεί από το 1920 από προπάππου και προγιαγιά ως γονείς κ θείους… Ας παραμένει η μνήμη τους ζωντανή».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έβγαλε selfie στον οικογενειακό του τάφο!

"Φτερά" έκαναν κουστούμια και αντικείμενα σπουδαίων ηθοποιών από βεστιάριο! Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας!

Λήστεψαν κοστούμια και αντικείμενα από το βεστιάριο στην Κυψέλη ! Είναι το βεστιάριο του ταμείου αλληλοβοήθειας σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, στην οδό Σπετσών στην Κυψέλη!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, οι δράστες μπαινόβγαιναν για μέρες ανενόχλητοι στον χώρο, όπου έκλεψαν και άλλα αντικείμενα.

«Είχαν διαρρήξει τα ρολά, είχαν σπάσει τις κλειδαριές...και από αυτό το μικρό τζάμι έμπαιναν μέσα και από ότι μάθαμε από τους περίοικους για τρεις ημέρες, κάθε βράδυ με φακούς έμπαιναν και έπαιρναν πράγματα. Βρήκαμε σύριγγες μέσα, υπολείμματα φαγητών, ακαθαρσίες», είπε στην κάμερα του Star o Σπύρος Μπιμπίλας!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο!

"Τι μπούρδες λέει!" Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη συνέντευξη της Βαλαβάνη! "Είναι τόσο ηλίθιες οι γυναίκες που..." (βίντεο)

Στο LaBiriBiri προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη χτεσινή συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor Panorama. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τάσσεται αναφανδόν κατά του Survivor, δεν δίστασε να εκφράσει μεγαλόφωνα τη δυσαρέσκειά του για το θέμα, και να ξεσπάσει:

"Με βλέπετε πόσο περίλυπος είμαι; Τι να σας πω, έχω βαρεθεί, ειλικρινά σας μιλάω, μου φαίνεται εξαιρετικά βαρετό αυτό που κάνουμε με το Survivor. Πρέπει να βλέπουμε την κοπέλα να αναλύει, τι μπούρδες λέει; Δεν μου είναι αντιπαθής η ίδια, ου δημιουργεί αντιπάθεια όλο αυτό το σκηνικό. Συζητήθηκε ότι πάθανε οι γυναίκες ορμονικά προβλήματα. Αν είναι τόσο ηλίθιες οι γυναίκες να πάνε και να προκαλούν κακό στον εαυτό τους, τότε έχουμε ξεφύγει και ζούμε σε τρελάδικο! Θα τα φάνε τα λεφτά που παίρνουν σε γιατρούς!" είπε ο ηθοποιός.

Η θέση αυτή του ηθοποιού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Ρακιντζή, και μεταξύ τους υπήρξε στιγμιαία ένταση. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: