Στέλιος Κρητικός: Η κόρη του έγινε 3 ετών και είναι αξιολάτρευτη!

Το τρυφερό μήνυμα!

Στέλιος Κρητικός: Η κόρη του έγινε 3 ετών και είναι αξιολάτρευτη!

3 ετών έγινε η κορούλα του Στέλιου Κρητικού την οποία έχει αποκτήσει με την δεύτερη σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, πολλές φορές και μέσα στο ριάλιτι είχε εκδηλώσει την αγάπη που έχει στην κόρη του. Διαβάστε παρακάτω...

H κορούλα του, Κόμησσα έγινε 3 ετών και ο Στέλιος Κρητικός θέλησε να τις ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής.

Στην λεζάντα του έγραψε: «3 χρόνια τώρα , τόσα χρώματα έφερες , με τόσα ουράνια τόξα μας πλημύρησες .
Να ζήσεις Ταυράκι μου και χρόνια πολλά !!! Σ αγαπώ μοναδική μου πριγκίπισσα!!!».

Στέλιος Κρητικός σε εκ βαθέων εξομολόγηση: «Αυτός είναι ο λόγος που μπήκα στο Survivor»!

Άνοιξε την καρδιά του και μας τα είπε όλα!

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Youweekly.gr και άνοιξε την καρδιά του σε μια κατάθεση ψυχής!


Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει το οικονομικό του πρόβλημα αλλά και τον λόγο που πήγε στο Survivor!

Στέλιο, γιατί πήγες στο «Survivor»;

Σ: Οι γιοι μου δεν συζητούσαν τίποτε άλλο πέρα από το να πάω στο «Survivor», ακόμα και στο πρώτο. Βέβαια τότε δούλευα στο Περοκέ και δεν θα μπορούσα να «πουλήσω» έναν θίασο, τους φίλους μου, και να πάω σε ένα παιχνίδι αν και όλοι γνώριζαν ότι θα είχε τεράστια επιτυχία. Τη δεύτερη φορά ήμουν πιο ελεύθερος επαγγελματικά, εξακολουθούσαν οι γιοι μου να με ρωτάνε πολλούς μήνες πριν αν με πήραν τηλέφωνο και όταν τους επιβεβαίωσα ότι δεν γίνεται να μην πάω αφού το θέλουν τόσοι πολλοί, πέταξαν από τη χαρά τους. Σίγουρα αν δεν υπήρχε το οικονομικό κομμάτι για να το συμπληρώσει όλο αυτό, δεν θα πήγαινα, έπαιξε μεγάλο ρόλο το οικονομικό, πέρα από την επιθυμία των παιδιών μου.

Είχες οικονομικό πρόβλημα πριν το «Survivor»;

Σ: Για μια μεγάλη περίοδο στη ζωή μου είχα οικονομικό πρόβλημα. Προέκυψε από λάθος χειρισμούς και από μεγάλα δάνεια τα οποία είχα πάρει.

Τα αποπλήρωσες;

Σ: Όχι, το «Survivor» δεν μου έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν πολύ καλά τα λεφτά που πήρα για το διάστημα που έμεινα στο παιχνίδι. Τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που έχω ρυθμίσει τις τράπεζές μου και τις δόσεις μου. Αυτή τη στιγμή είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.