Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος Πάριος; Ο νέος της σύντροφος είναι άκρως γοητευτικό!

Χτύπησε τζακ ποτ!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος Πάριος; Ο νέος της σύντροφος είναι άκρως γοητευτικό!

Ποιος Γιάννης Πάριος; Ο νέος σύντροφος που έχει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι καλλονός!

Η είδηση «έσκασε» σαν πυροτέχνημα της Λαμπρής, λίγο πριν από την Ανάσταση και ο νέος έρωτας της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι γεγονός! Διαβάστε παρακάτω....


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στη Realnews, το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεων του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Αλέκας Κανελλίδου στη μουσική σκηνή «Γραμμές», ανάμεσα στους θεατές βρίσκονταν η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, με πιο δυνατή δουλειά την «Πρόβα Νυφικού», που ανέβασε εκείνος στο Εθνικό με εκείνη στον βασικό ρόλο.

Διαζύγιο βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής χωρίζει για μια πιτσιρίκα!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης

Άπαντες γνώριζαν ότι εκτός από επαγγελματική σχέση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης συνδέονταν και με μια καλή φιλία. Εκείνο το βράδυ, όμως, στις «Γραμμές» οι δυο τους έμοιαζαν να είναι πολύ πιο κοντά από όσο πίστευαν όλοι…

Γιάννης Πάριος - Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ξανά μαζί! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση επανασύνδεσης σε λίγες μέρες! Βίντεο)

Πριν από εννέα χρόνια υπήρξαν ζευγάρι, χώρισαν και τώρα είναι πάλι μαζί!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Πάριο, των οποίων η επανασύνδεση επιβεβαιώθηκε από το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κούκου"!

Μπορεί η ηθοποιός να βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή πριν το Πάσχα και να απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όμως από ότι φαίνεται έκανε το βήμα έγινε λίγες ημέρες μετά. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Flash back Γιάννης Πάριος: Δείτε τον να ψαρεύει 10 χρόνια πριν!

Ο Γιάννης Πάριος, είναι από τους αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές!

Ο κορυφαίος ερμηνευτής του έρωτα, ταξιδεύει με τη φωνή του, ενώ δεν πολλές φορές για έμπνευση και χαλάρωση επισκέπτεται την Πάρο, το νησί του!

Ο Γιάννης Πάριος, έχει μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και το ψάρεμα. Στη φωτογραφία που βλέπετε, είναι ένα flash back, δέκα χρόνια πριν!

Ο τραγουδιστής, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι του στον Άγιο Φωκά της Παροικιάς, ενώ πολύ συχνά ψαρεύει με αγαπημένους του φίλους!