Νίκος Μουτσινάς: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στην Κρήτη!

Με ποιους είναι μαζί;

Νίκος Μουτσινάς: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στην Κρήτη!

Στην Κρήτη απολαμβάνεις τις διακοπές του ο Νίκος Μουτσινάς και σας έχουμε το φωτογραφικό άλμπουμ!

Ο παρουσιαστής, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στο Open tv, με την εκπομπή «Για την παρέα» από την νέα εβδομάδα χαλαρώνει παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω...

Για φέτος επέλεξε την Κρήτη μαζί με καλούς του φίλους! Εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό του βρίσκονται η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη με τις οποίες είναι κολλητή και έχουν περάσει πολλές γιορτές μαζί σαν οικογένεια.

Νίκος Μουτσινάς διακοπές στην Κρήτη

Στους λογαριασμούς τους στο Instagram και οι τρεις παρουσιαστές μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις στιγμές από το όμορφη νησί. Μάλιστα, φέτος στην παρέα τους είναι και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ο νέος σύντροφός της Μαίρης Συνατσάκη.

Νίκος Μουτσινάς διακοπές στην Κρήτη

Νίκος Μουτσινάς διακοπές στην Κρήτη

Νίκος Μουτσινάς διακοπές στην Κρήτη

Νίκος Μουτσινάς διακοπές στην Κρήτη

Απίστευτο! Ο Νίκος Μουτσινάς έγινε πασχαλινό αβγό!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Νίκος Μουτσινάς και η «Παρέα» του Open tv έγιναν πασχαλινό αβγό!

Τι και αν ο παρουσιαστής απουσιάζει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες λόγω της Μεγάλης Εβδομάδα, ωστόσο η χιουμοριστική διάθεση όχι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε ένα πασχαλινό σοκολατένιο αβγό και στο εξωτερικό του διακοσμούσε το πρόσωπο του και το logo της εκπομπής του «Για την παρέα» και κάπως έτσι ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους, καλό Πάσχα.

Η εκπομπή θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την εβδομάδα μετά το Πάσχα, όπου το πρόγραμμα του Open Tv θα μπει σε κανονική ροή.

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του και πλέον ο παρουσιαστής του OPEN είναι ένας άλλος!

Το τόλμησε!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές, ωστόσο ο παρουσιαστής πήρε τη μεγάλη απόφαση και άλλαξε το πρόσωπό του!

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram όπου φαίνεται το... καινούργιο του πρόσωπο!

Ο Μουτσινάς ξύρισε το μούσι του και όπως βλέπουμε του πάει πολύ, δείχνοντας πιο φρέσκος και πιο νέος!

Δείτε τη φωτογραφία!

Νίκος Μουτσινάς: Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του!

Νίκος Μουτσινάς: «Πλακώνονται» οι φίλοι του στο Instagram για απίθανο λόγο!

Χαμό έχει προκαλέσει ο Νίκος Μουτσινάς! «Πλακώνονται» οι φίλοι του στο Instagram για απίθανο λόγο!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος με την Μαίρη Συνατσάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Στο εν λόγω στιγμιότυπο λοιπόν, ο Νίκος ποζάρει χωρίς τα μούσια του, που είναι σήμα κατατεθέν του παρουσιαστή και προκαλεί ταραχές! Αρκετοί θαυμαστές του τον προτιμούν ξυρισμένο και άλλοι αξύριστο! Έτσι λοιπόν, κάτω από την φωτογραφία γίνεται πόλεμος από σχόλια με τον κόσμο να είναι... διχασμένος! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάundefinedΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου ΜουτσινάΤα σχόλια κάτω από την φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά

Αλλά και την φωτογραφία από την οποία ξεκίνησε ο πόλεμος!

Η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με την Μαίρη Συνατσάκη

Νίκος Μουτσινάς: "Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!"

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοιχτά πρώτη φορά για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή και αποκάλυψε: "Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί!"

Μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής είχε δώσει ο παρουσιαστής του OPEN και ήταν πολύ... ανοιχτός σε όλα τα ερωτήματα!

Είχα την αίσθηση ότι είσαι ένας άνθρωπος μάλλον εσωστρεφής, που βγαίνει σπάνια έξω – αλλά μπορεί να έχω και λάθος αίσθηση.

Όχι, είσαι πολύ σωστή στην αίσθηση σου, κι αυτό δεν έχει αλλάξει στην ουσία του, απλά έχω κοινωνικοποιηθεί λίγο περισσότερο. Έρχομαι και από ένα πένθος τριών χρόνων και όταν είσαι γενικότερα λίγο του σπιτιού, με το πένθος μπαίνει ένα κλειδί στην πόρτα και έχεις και τη δικαιολογία σου. Τώρα πλέον έχω βγει από αυτή τη φάση. Η απώλεια της μητέρας μου δεν είναι μόνο πένθος και πόνος, υπάρχει πια και ένα κομμάτι αναμνησιακό, που φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη, έχει μια γλύκα. Όλο αυτό προφανώς με βοηθάει και στο να χαρώ τη ζωή.

Νιώθεις ότι έχεις τακτοποιήσει και τα ενδοοικογενειακά σου, τη σχέση με τον μπαμπά σου και τα αδέλφια σου;

Τακτοποιείται κι αυτό. Είναι ένα πολύ μεγάλο project, όχι runway, που θέλει δουλειά. Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι όλα τέλεια, αλλά είναι όλα προς έναν ωραίο δρόμο. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα σε σχέση με πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο ακόμα δουλεύεται, πάει λίγο αργά αυτή η διαδικασία. Δίνω χώρο στα γεγονότα που συμβαίνουν, προσπαθώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που κάνω λάθος, γιατί είναι σίγουρο πλέον ότι κάπου κάνω κι εγώ κάποιο λάθος. Στα λέω με περηφάνια αυτά, γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Μπορεί η καθημερινότητα να τρέχει, αλλά πλέον παίρνω χρόνο να σκεφτώ.

Έχει νιώσει ποτέ καταπίεση στις σχέσεις του τις ερωτικές, εξαιτίας του ότι δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν;

Όχι. Αν είμαι καταπιεσμένος γενικότερα και δεν το έχω βρει ακόμα δεν το ξέρω. Αλλά για εμένα το προσωπικό είναι πολύ προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει να πάω να φιληθώ και να αγκαλιαστώ στο δρόμο – υπάρχουν και δωμάτια. Είμαι αυτής της λογικής γενικά.

Δεδομένου ότι διανύει τα 40, η πατρότητα σαν πιθανή κατάσταση στη ζωή του τον έχει απασχολήσει;

Παλιότερα πέρασα τη φάση «Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;». Τώρα είναι πιο cool όλο αυτό στο μυαλό μου. Η προσπάθειά μου είναι να καταλάβω αν είναι ένα «θέλω» μου εκατό τοις εκατό ή αν είναι μια πιο εγωιστική επιθυμία. Το ψειρίζω. Του δίνω αρκετό χρόνο. Πιστεύω μέσα μου ότι θα ήμουν πολύ καλός γονιός, αλλά οι περισσότεροι μάλλον αυτό πιστεύουν.

Η προσωπική του ζωή:

«Η προσωπική μου ζωή είναι σε μια πολύ ωραία φάση. Νιώθω ευτυχισμένος και ήρεμος. Ο φόβος της δέσμευσης, κατέληξα ότι είναι φόβος του αποχωρισμού. Δεν μου είναι εύκολο, γι’αυτό και προσπαθούσα να μη δεσμεύομαι. Στα 40 μου οφείλω να αφεθώ και να φάω τα μούτρα μου. Το κομμάτι της φιλίας αρχίζει και τελειώνει με αυτούς του ανθρώπους. Είναι πια η οικογένειά μου. Αυτό τους έτυχε τώρα.Είμαι συγγενής τους. Είναι το σημείο αναφοράς μου, είναι οι εξομολογητές μου, είναι η βάση μου, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί»

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός αέρα η εκπομπή του στο Open! Τι συνέβη;

Εκτός αέρα είναι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open tv, Για την Παρέα!

Τι έχει συμβεί όμως; Εγώ στο Vanda's blog σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ!

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι κάτι έχει συμβεί, αφού ο Νίκος κανονικά σαρώνει σε τηλεθέαση οπότε αποκλείεται η εκπομπή να.... κόπηκε όπως συχνά συμβαίνει! Αλλά.... εμείς κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε όλη την αλήθεια!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open, διεκόπη για Πάσχα, επομένως όλη την εβδομάδα θα βλέπουμε best of! Πότε όμως ξαναξεκινάει η live μετάδοση της εκπομπής; Σας έχουμε και ρεπορτάζ για την επάνοδο του Νίκου! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το Για την παρέα θα επιστρέψει με live εκπομπές την Τρίτη, μετά το Πάσχα! Λίγο πριν φύγετε.... ρίξτε και μια ματιά στο ποιος τιμώρησε άσχημα τον παρουσιαστή και μάλιστα...

Νίκος Μουτσινάς: Εξελίξεις με την κατάσταση του παρουσιαστή!

Εξελίξεις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά και την κατάστασή του! Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Στο OPEN, τι κλίμα επικρατεί μετά τα συγκεκριμένα μαντάτα που πήραν στα χέρια τους οι ιθύνοντες;

Όταν λέμε μαντάτα, αναφερόμαστε, φυσικά, στο χαρτί της AGB που φτάνει σε όλα τα γραφεία των καναλιών κάθε πρωί και δείχνει ποιοι παρουσιαστές πέτυχαν και... ποιες εκπομπές απέτυχαν!

Τα νέα για το Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή "Για την παρέα" δεν ήταν ούτε καλά, ούτε κακά! Η κατάσταση παραμένει σταθερή!

Δηλαδή, ο Νίκος εδώ και αρκετό καιρό παίζει μεταξύ 15-18 και εκεί κατάφερε και κράτησε τα νούμερα και την Παρασκευή 19 Απριλίου!

Συγκεκριμένα, έκανε 16,1 ενώ μια μέρα πριν είχε φτάσει το 16,8! Σημειώθηκε μια πτώση 0,7 βαθμών αλλά η απόκλιση δεν ήταν τόσο μεγάλη για να επηρεαστεί η ψυχολογία του!

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως είναι ένα από τα πιο δυνατά projects του καναλιού, το οποίο στοιχηματίζει πολύ στο συγκεκριμένο πρόσωπο!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 17,1
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,2
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 15,4

ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 18,4
STAR: Καγιά, Shopping Star 19,3
ΣΚΑΙ: Power of love, 11,1
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,1