Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα 28/4!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα 28/4!

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor! Η διαρροή για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα 28/4!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία; Μαύροι ή άσπροι; Διαβάστε παρακάτω....

Όπως ήδη από εχτές σας γράψαμε, στο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία μετά το party ένωσης των δυο ομάδων.

Το αγώνισμα δεν θα είναι τρεξίματος, αλλά ο κάθε παίκτης έχοντας έναν σάκο στα χέρια θα πρέπει να ρίξουν τον αντίπαλο τους στο νερό. Ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει τεχνική.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός παίκτη θα μας "παγώσει"! Ο Παναγιώτης από την Μαύρη ομάδα όπως βλέπουμε στο trailer θα βγει με το ζόρι από το νερό, ενώ δεν μπορεί να ανασάνει και στο πλευρό του να τρέξει ο Νίκος για να τον βοηθήσει.

Τι ισχύει με την ασυλία - Οι πρώτες πληροφορίες

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως πάμε κλασικά για διπλό αγώνισμα, στα δύο νικηφόρα δηλαδή, και αν έχουμε ισοπαλία θα παιχτεί ένα ακόμα στις… 3 νίκες.

Αν χάσει η μαύρη ομάδα θα πρέπει να βγάλει Έλληνες υποψηφίους, αν χάσει η άσπρη Τούρκους, και θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως την ξέρουμε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως την ασυλία θα πάρει η λευκή ομάδα ωστόσο, το τελικό μας spoiler θα βγει αργότερα! Συντονιστείτε.....

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη!

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!