Δούκισσα Νομικού: Αγωνία για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Οι πρώτες δηλώσεις!

Δούκισσα Νομικού: Αγωνία για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Γιατί έχει αγωνία η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Δούκισσα Νομικού; Τι συνέβη;

Η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζετε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και μιλώντας στην εφημερίδα Real Life αποκάλυψε ποια είναι η αγωνία της, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Διαβάστε παρακάτω....


«Πετάω στα σύννεφα! Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ανυπομονώ να ζήσω το θαύμα για δεύτερη φορά!» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού και συμπληρώνει:«Είμαι ήδη τεσσεράμισι μηνών! Ο Σάββας μας είναι ενός και υπάρχει και ένα μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για την καθημερινότητα δίπλα στον γιο της, Σάββα.

«Έγινα πιο τρυφερή, ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς είμαι από τις τυχερές μανούλες, γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δύο μηνών 12 ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά».

Δούκισσα Νομικού: Σοκ για την παρουσιάστρια! Το πρόβλημα υγείας του παιδιού της που την γύρισε στην Ελλάδα!

Σοκ υπέστη η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού! Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας του παιδιού της που την γύρισε στην Ελλάδα;


Σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!


Όπως πρώτη εγώ σας είχα αποκαλύψει μέσα από το Vanda's blog, όλη η οικογένεια Θεοδωρίδη, βρισκόταν για Πάσχα στο Ντουμπάι! Όμως, ένα πρόβλημα υγείας του μικρού Σάββα ανάγκασε όλη την οικογένεια να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα!


Τι έχει συμβεί; Υπομονή και θα σας μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο μικρός Σάββας παρουσίασε συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης! Ενώ η Δούκισσα, καθ'όλη την παραμονή τους στο Ντουμπάι, του έδινε μόνο μεταλλικό νερό, ως είθισται και ως πρέπει σε τέτοιες χώρες, ένα λάθος έφερε τα πάνω κάτω στο ταξίδι τους! Ο μικρός Σάββας κατάπιε νερό.... ποταμίσιο (από το Νείλο βλέπετε) και παρουσίασε συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης!


Αυτό, προσέξτε, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε τέτοια κράτη! Η Δούκισσα, ως σωστή μαμά έδρασε αστραπιαία και τέλος καλό, όλα καλά.... ωστόσο ήταν τέτοια η τρομάρα της που γύρισε πίσω άρον άρον! Καλά έκαναν μεταξύ μας, αφού σαν την Ελλάδα... δεν έχει!