Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει κι αυτός καρκίνο»!

Οι εξομολόγηση για τις τραγικές ώρες!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει κι αυτός καρκίνο»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της Ελληνίδα τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας πως στο μνημόσυνο της μητέρας της μάθανε ότι ο πατέρας της έχει κι αυτός καρκίνο.

Τα λόγια της για τις τραγικές στιγμές συγκινούν. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Αποστολία Ζώη.

Τραγουδίστρια καρκίνος

Έχεις διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα σου;

Επειδή ήταν το ένα πάνω στο άλλο, ήταν πρώτα η μαμά και μετά ο μπαμπάς, αυτή τη στιγμή δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο την απώλεια. Η απώλεια έχει μια διαδικασία πολύ εσωτερική και είναι κάτι που ο καθένας το περνάει μόνος του. Αυτή τη στιγμή έχω να αντιμετωπίσω τον ξεριζωμό. Όταν δεν έχεις γονείς, περνάς σε ένα δεύτερο στάδιο, πιο βαθύ. Όταν έχασα τη μητέρα μου, αυτομαστιγωνόμουν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν θεός για να τη σώσω.

Όταν έφυγε η μαμά μου, όμως, είχα έναν λόγο για να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τον πατέρα μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε για τον πατέρα μου ότι έχει κι αυτός καρκίνο. Ήταν μια τεράστια σφαλιάρα. Όταν έφυγε και ο μπαμπάς μου, είχα να ντιλάρω ένα καινούργιο δεδομένο: ότι δεν έχω γονείς. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να αισθανθώ απελευθέρωση. Ακόμη ζω μια κατάσταση που έχει να κάνει με την ανασυγκρότησή μου.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια βγήκε από την ψυχιατρική κλινική και το μήνυμα της συγκινεί!

Πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, καθώς δεν άντεξε την απώλεια του πατέρα της. Λίγο πριν το Πάσχα ωστόσο πήρε εξιτήριο και το μήνυμα της συγκινεί.

Η εικόνα της έχει αλλάξει εντελώς και δεν θυμίζει την super star που γνωρίσαμε.

Μετά από 30 μέρες ακριβώς νοσηλείας της σε ψυχιατρική κλινική του Beverly Hills, η Britney Spears πήρε εξιτήριο. Βρίσκεται σπίτι της και σύμφωνα με το People “είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε και θα περάσει το Σαββατοκύριακο με τους γιους της και τον σύντροφό της Sam Ashgari”.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε ένα μήνυμα και συγκινεί. «Όλα πάνε καλά. Η οικογένειά μου πέρασε πολλά το τελευταίο διάσημα και χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα», είπε μεταξύ άλλων.

undefined

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει με τη μανιοκατάθλιψη!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έπασχε από μανιοκατάθλιψη και σόκαρε τους πάντες!

Για πολύ καιρό ζούσε το δράμα.

Ο λόγος για την Bebe Rexha η οποία έγραψε στο twitter: «Για πολύ καιρό, δεν καταλάβαινα γιατί αισθανόμουν τόσο άρρωστη. Γιατί αισθανόμουν τόσο χάλια και ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι μου ή να μην είμαι με ανθρώπους γύρω μου και γιατί ήμουν τόσο στα πάνω μου, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν θα μπορούσα να σταματήσω να δουλεύω ή να γράφω μουσική. Τώρα ξέρω γιατί».

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει με τη μανιοκατάθλιψη!