Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι πέρασε το Πάσχα της μετά την γέννηση του γιου της!

Η τρυφερή ανάρτηση!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι πέρασε το Πάσχα της μετά την γέννηση του γιου της!

Πριν από ένα περίπου μήνα η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Αυτό είναι το πρώτο Πάσχα μετά τη γέννηση του.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς ζουν ευτυχισμένες στιγμές μιας και η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, αφού έχουν ακόμη ένα γιο. Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους χρόνια πολλά με μια φωτογραφία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από την εκκλησία την ώρα της Ανάστασης και έγραψες « «Χρόνια πολλα σε ολους με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει δημόσια τον γιο της! Η φωτογραφία με το δημόσιο μήνυμα!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν δίστασε να μοιραστεί δημόσια την στιγμή που θήλαζε τον γιο της περνώντας έτσι ένα τρυφερό μήνυμα.

Μετά τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της, η ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετές τρυφερές στιγμές από την προσωπική της ζωή, δείχνοντας έτσι πόσο ευτυχισμένη είναι με την οικογένεια της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Κατερίνα Παπουτσάκη πόζαρε στο φακό θηλάζοντας τον νεογέννητο γιο της και έγραψε στην φωτογραφία της «Ώρα για θηλασμό… Όλη την ώρα».

Μάλιστα, μετά τον ερχομό του γιου της η ηθοποιός έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της.

undefined