Ελένη Μενεγάκη: Πάσχα στην Άνδρο για την παρουσιάστρια! Η ανάρτηση όλο νόημα με το... λουλούδι της!

Η πιο όμορφη φωτογραφία για το φετινό Πάσχα!

Ελένη Μενεγάκη: Πάσχα στην Άνδρο για την παρουσιάστρια! Η ανάρτηση όλο νόημα με το... λουλούδι της!

Πάσχα στην Άνδρο έκανε η παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Μενεγάκη! Τι ανάρτηση έκανε όλο νόημα με το.... λουλούδι της;

H ίδια, δεν συνηθίζει να λείπει για πολύ καιρό από το Instagram και η σημερινή ημέρα δεν αποτελούσε εξαίρεση! Διαβάστε παρακάτω...


Η Ελένη, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, θέλησε να στείλει τις ευχές της προς όλους! «#eleni Χριστός Ανέστη .Υγεία , αγάπη και γαλήνη στις ψυχές μας .» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησή της, το οποίο δείχνει ένα ροζ λουλούδι! Δείτε την:

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για το Πάσχα από την Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Άγριος καβγάς για το ζευγάρι! Σείστηκε η Άνδρος!

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Ο άγριος καβγάς για το ζευγάρι έγινε η αιτία που σείστηκε η Άνδρος!


Έχουμε φυσικά, όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog του Youweekly.gr!


Ελένη και Μάκης, όπως όλοι γνωρίζουμε βρίσκονται στην Άνδρο για Πάσχα! Το ζευγάρι είναι στο νησί του και απολαμβάνει ήρεμες και χαλαρές στιγμές! Όμως μια κίνηση ήταν αρκετή για να κάνει τον Μάκη έξαλλο και να φέρνει ταραχή!

Εκεί που έκαναν το μπάνιο τους στην γνωστή απομονωμένη παραλία του νησιού, ο Μάκης Παντζόπουλος αντιλήφθηκε έναν paparazzi! Αμέσως ξεκίνησε να φωνάζει και η Ελένη έσπευσε να τον ηρεμήσει! Ο φωτογράφος έφυγε αλλά ο τσακωμός συνεχίστηκε!

Ο Μάκης κατηγόρησε την Ελένη ότι δεν τον αφήνει να ηρεμήσει και δεν σέβεται το γεγονός ότι δεν θέλει δημοσιότητα! Η Ελένη από την άλλη, τόνισε ότι αυτή είναι η δουλειά της και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά! Έφυγαν από την παραλία έξαλλοι και οι δύο και μάλιστα... δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα! Φυσικά, το ερωτικό καβγαδάκι έληξε λίγο αργότερα με ένα φιλί! Μιλάμε άλλωστε, για μεγάλο έρωτα και ο Μάκης την στήριξε πολύ τότε που είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας....

Ελένη Μενεγάκη: "Μαύρο" Πάσχα για την παρουσιάστρια! Το χειρουργείο και η εντολή των γιατρών...

"Μαύρο" Πάσχα θα περάσει, όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια του ALPHA, Ελένη Μενεγάκη! Αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στο Youweekly.gr για το χειρουργείο και την εντολή των γιατρών!

Θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς έμαθα στο Vanda's blog! Δεν θα περάσει όμορφη Μεγάλη Εβδομάδα ούτε εκείνη αλλά ούτε και η οικογένειά της.

Όπως μου μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή, η παρουσιάστρια κάθε χρόνο υποβάλλεται σε κάποιους συγκεκριμένους τακτικούς ελέγχους, οι οποίοι όμως τώρα έγιναν οι αιτία για να χαλάσουν οι πασχαλινές της διακοπές!

Αναφέρομαι σε έναν έλεγχο που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως γνωρίζω έχει κάνει και η Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ μου, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την Μενεγάκη στο χειρουργικό κρεβάτι!

Όπως μου αποκάλυψαν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη, η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση, ειδικά στα παλαιότερα ενθέματα...

Μάλιστα, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση...

Η Ελένη Μενεγάκη, ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτό, μάλλον, δε μπορεί να γίνει. Έτσι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο για να μάθει αν το χειρουργείο θα γίνει τελικά!

Σε περίπτωση που γίνει, οι διακοπές της με τον Ματέο και τα παιδιά θα αναβληθούν και όλοι θα περάσουν εδώ το Πάσχα αλλιώς όλοι - εκτός του μικρού Άγγελου που όπως γνωρίζω θα φύγει για μια εξόρμηση με την παρέα του - θα βρεθούν στην Άνδρο!