Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο 26χρονου μοντέλου! Έφυγε από...

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο 26χρονου μοντέλου! Έφυγε από...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με τον θάνατο του 26χρονου μοντέλου, πάνω στην πασαρέλα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας την ώρα που βρισκόταν στην πασαρέλα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 26χρονος Tales Soares. Διαβάστε παρακάτω....

Η αιτία του θανάτου του μοντέλου δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, ωστόσο ο ατζέντης του Rogerio Campaneli δήλωσε στο FocusOn News ότι πιθανότατα ο θάνατός του προήλθε από κάποια πάθηση που είχε εκ γενετής.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης δήλωσε: «Οι γιατροί υποψιάζονται ότι ο θάνατος του Tales προήλθε από κάποια εκ γενετής πάθηση. Από το video, πιστεύουν ότι πέθανε πάνω στην πασαρέλα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Φίλησε ένα συνάδελφο που τον ακολουθούσε πριν βγει στη σκηνή, βγήκε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα, όπως πάντα, μετά ξαφνικά παραπάτησε και έπεσε».

Νεκρός 26χρονος celebrity - Το βίντεο σοκ που βγάζει αφρούς από το στόμα!

Νεκρός έπεσε 26χρονος γνωστός celebrity! Bίντεο σοκ από την στιγμή που καταρρέει και βγάζει αφρούς από το στόμα!

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες συμμετείχε σε επίδειξη της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο, όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε τελείως ξαφνικά.

Το μοντέλο κατέρρευσε στην πασαρέλα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκατοντάδων θεατών, που στην αρχή νόμιζαν ότι απλώς σκόνταψε και έπεσε.

Λίγες στιγμές αργότερα, μέλη ιατρικής ομάδας που ήταν παρόντα στην εκδήλωση έσπευσαν να προσφέρουν στον πεσμένο νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

Συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του 26χρονου, τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Θυμάστε τον θάνατο της 37χρονης καλλονής, επίσης μοντέλο, με παρόμοιο τρόπο;

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Folha Press, ο νεαρός εθεάθη να βγάζει αφρούς από το στόμα προτού χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πασαρέλα, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Τα αίτια θανάτου του 26χρονου, που δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Δείτε το βίντεο σοκ: