Survivor διαρροή 29/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor διαρροή 29/4: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Survivor spoiler (29/04): Ποιος παίκτης λέτε ότι θα κερδίσει το αυτοκίνητο;

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο για το ποιος παίκτης θα καταφέρει να κερδίσει το αγώνισμα και το αυτοκίνητο. Διαβάστε παρακάτω....

Καθημερινά, το Youweekly.gr, είναι εδώ και σας μεταφέρει με τις διαρροές τους τα πάντα, όπως και το βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα! Διαβάστε παρακάτω....

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο αποψινό επεισόδιο, η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως είναι εκνευρισμένη αρκετά με την Sude και την ψήφο της στο συμβούλιο του νησιού, ενώ οι δυο τους θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Ωστόσο ας περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι..

Για ακόμη μια φορά, η ένταση δε θα λείπει από τις δύο ομάδες, αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν ένα αμάξι. Άσπροι ή Μαύροι όμως θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν; Και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτήσει το αυτοκίνητο; Όλα αυτά θα σας απαντηθούν το βράδυ στο Youweekly.gr με τη σίγουρη διαρροή!

Survivor trailer: «Προσπαθούν να μου ρίξουν την ψυχολογία»! Έξαλλη η Δαλάκα! - Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο;

Έξαλλη βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα στο trailer του αυριανού Survivor. Βέβαια έχουμε και το παιχνίδι για το αυτοκίνητο. Ποιος θα το κερδίσει;

Στο σεπεισόδιο, είδαμε την Λευκή ομάδα να κερδίζει την ασυλία, με αποτέλεσμα δυο Έλληνες παίκτες από τη Μαύρη να βγουν υποψήφιοι.

Μετά την ψηφοφορία η Ελπίδα και ο Σπύρος είναι "στα χέρια του κοινού". Βέβαια στην κάλπη είδαμε και το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα. Ποιος την ψήφισε; Η Σουντέ. Τον λόγο δεν τον καταλάβαμε στο 100% γιατί δεν βγάζει και πολύ νόημα, μιας και η Κατερίνα είναι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας της. Αύριο στο Survivor θα ξεσπάσει και θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους.

Όσον αφορά το παιχνίδι για το αυτοκίνητο και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο γιατί όπως βλέπουμε κανένας δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να το αποκτήσει.

Δείτε το trailer:

Τηλεθέαση prime time: Πώς τα πήγε το Survivor χωρίς ανταγωνισμό; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τι τηλεθέαση έκανε το Survivor χτες στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ; Σάρωσε ή τσακίστηκε τελικά;

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr, με τα νούμερα τηλεθέασης!

Χτες, το Survivor ήταν σχεδόν το μόνο πρόγραμμα που έπαιζε κανονικά στην ελληνική τηλεόραση, και ο ΣΚΑΙ όπως αποδείχτηκε έκανε κίνηση ματ! Το ριάλιτι έκανε ίσως από το καλύτερο νούμερο της σεζόν, αφού στο γενικό σύνολο χτύπησε χτες ένα αξιοπρεπέστατο 20%! Την ίδια ώρα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε 9,4 στο Open!