Σοκ! Δέχτηκε επίθεση γνωστός ηθοποιός! Τον μαχαίρωσαν δυο φορές!

Έσκασε τώρα!

Σοκ! Δέχτηκε επίθεση γνωστός ηθοποιός! Τον μαχαίρωσαν δυο φορές!

Επίθεση δέχτηκε γνωστός ηθοποιός ο οποίος δέχτηκε δυο μαχαιριές και στη συνέχεια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκτιμάται ότι στοχοποιήθηκε λόγω της συμμετοχής του σε ταινία. Διαβάστε παρακάτω...

Ένας 18χρονος ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται σε μια βραβευμένη ταινία για τα παιδιά εγκληματίες στη Νάπολη, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ιταλία, όπως μετέδωσαν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

Ο 18χρονος Ουκρανός Αρτέμ Τκατσούκ υποδύεται στην ταινία «Piranhas» έναν έφηβο που οπλοφορεί και κάνει διακίνηση ναρκωτικών. Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του αναγνωρισμένου δημοσιογράφου και ειδικού στη μαφία Ρομπέρτο Σαβιάνο.

Ο Τκατσούκ δέχτηκε επίθεση από μέλη της αποκαλούμενης «baby gang» την περασμένη εβδομάδα έπειτα από έξοδο για διασκέδαση με έναν φίλο του, γράφουν σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες.

Ο ηθοποιός δέχτηκε δύο μαχαιριές ενώ ο φίλος του άγριο ξυλοδαρμό. Κανένας τους πάντως δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πένθος στην showbiz! Νεκρός στο σπίτι του γνωστός ηθοποιός!

Πένθος στην showbiz, αφού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του γνωστός ηθοποιός!

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού δήλωσε στις Αρχές πως βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο υπνοδωμάτιό του, πεσμένο στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι του.

Σε ηλικία 76 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Jessie Lawrence Ferguson. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Σοκ προκάλεσε πρόσφατα ο θάνατος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα!

Ο Jessie Lawrence Ferguson

Ο Jessie Lawrence Ferguson γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bronx της Νέας Υόρκης κι έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού στην ταινία “Boyz N The Hood” του 1991.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 στην τηλεοπτική σειρά “Starsky and Hutch” και έκτοτε είχε παίξει σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Παγκόσμιο σοκ! Βρέθηκε νεκρός στα 54 του ο...

Ο Aμερικανός πρωτοπόρος του ποδοσφαίρου πέθανε χθες σε ηλικία 54 ετών μετά από μια μάχη με καρκίνο του παγκρέατος, όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Ο γεννημένος στο Μιλγουόκι αμυντικός Τζίμι Μπανκς και ο συμπαίκτης Ντεσμποντ Άρμστρονγκ έγιναν οι δύο πρώτοι Αφροαμερικανοί που συμπεριλήφθηκαν σε μια ομάδα των ΗΠΑ για Μουντιάλ, όταν συμμετείχαν στο τουρνουά του 1990

Ο Μπανκς έκανε δύο εμφανίσεις σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, στις ήττες από Ιταλία (1-0) και Αυστρία (2-1), ενώ είχε συνολικά 36 εμφανίσεις με τις ΗΠΑ.

Ο Τζίμι Μπανκς