Φαίη Σκορδά: Την σταμάτησαν στο αεροδρόμιο για έλεγχο! Βρήκαν ύποπτο αντικείμενο στην τσάντα της!

Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Την σταμάτησαν στο αεροδρόμιο για έλεγχο! Βρήκαν ύποπτο αντικείμενο στην τσάντα της!

Μια περιπέτεια στο αεροδρόμιο είχε η Φαίη Σκορδά, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο, καθώς βρήκαν ύποπτο αντικείμενο στην τσάντα της. Τι ακριβώς συνέβη;

Στην Ιταλία πέρασε τις πασχαλινές της διακοπές η παρουσιάστρια και συγκεκριμένα στην Μπολόνια, στην πόλη όπου σπούδασε πριν δεκαέξι ολόκληρα χρόνια .Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε με δύο από τις καλύτερες της φίλες! Μάλιστα, στο Instagram της μοιραζόταν μαζί μας διάφορες στιγμές της! «Δυνατές φιλίες είναι αυτές που περνούν τα χρόνια (16) κ είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα…», ήταν το σχόλιο στη φωτογραφία που πόζαραν όλες μαζί.

Φαίη Σκορδά Ιταλία

Σήμερα όμως, η παρουσιάστρια επέλεξε στην Ελλάδα, μιας και οι πασχαλινές διακοπές τελείωσαν. Στο αεροδρόμιο όμως είχε ένα απρόοπτο περιστατικό. Κατά τον έλεγχο της βρήκανε στην τσάντα ένα ύποπτο αντικείμενο. Τι ήταν αυτό; ένα παιχνίδι για τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά Ιταλία

Φαίη Σκορδά: Στο χειρουργείο ξανά! Η επέμβαση που έκανε και η κρυφή πλαστική!

Μπήκε ξανά στο χειρουργείο η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Ποια είναι η επέμβαση που έκανε και η κρυφή πλαστική της;

Έχουμε όλο το ρεπορτάζ από τα παλιά, αλλά και αποδείξεις!

Η Φαίη, όπως και όλες οι γυναίκες άλλωστε, φροντίζει πολύ τον εαυτό της! Κάνει γυμναστική,τρέφεται σωστά, και πού και πού.... επισκέπτεται και τον πλαστικό της! Εκτός από τις πλαστικές σε μύτη και στήθος όμως, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, έχει κάνει και άλλη μία, κρυφή πλαστική στα οπίσθια!


Η πλαστική στα οπίσθια, είναι η πιο πρόσφατη που έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία ομολογουμένως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz! Η ίδια λοιπόν, δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την εικόνα της... από πίσω και αποφάσισε να κάνει μια μικρή πλαστική επέμβαση!


Ιδού λοιπόν και οι αποδεικτικές φωτογραφίες με το πριν και το μετά:

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την πλαστική της Φαίης Σκορδά

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την πλαστική της Φαίης Σκορδά

Όπως θα δείτε, η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής! Πολλοί λένε μάλιστα ότι η Φαίη Σκορδά σχεδιάζει να κάνει κι άλλη πλαστική σύντομα... Εμείς πάντως το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε την ομορφιά της, ούτε το πόσο καλή παρουσιάστρια είναι!

Φαίη Σκορδά: Στο χειρουργείο η παρουσιάστρια! Παρουσιάστηκε όγκος στον...

Στο χειρουργείο αναγκάστηκε να μπει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά! Που παρουσιάστηκε όγκος;

Η ιστορία που θα σας πούμε σήμερα είναι 100% αληθινή και μάλιστα η Φαίη παλαιότερα έχει μιλήσει για το περιστατικό σε συνέντευξή της!


Το πρόβλημα υγείας της χτύπησε την πόρτα και η ίδια είχε στο πλευρό της τους γονείς της! Μιλάμε φυσικά, για το παρελθόν της Φαίης, όταν η ίδια έκανε εκπομπές στην Θεσσαλονίκη.


Τότε, σε έναν προληπτικό έλεγχο ο γιατρός της, ψηλάφισε έναν όγκο στον μαστό! Μάλιστα ο ίδιος, την προέτρεψε να τον αφαιρέσει το συντομότερο δυνατόν! Η Φαίη Σκορδά μπήκε στο χειρουργείο και μόλις ξύπνησε από τη νάρκωση, ξέσπασε σε κλάματα! Ωστόσο, η όλη περιπέτεια είχε αίσιο τέλος αφού ο όγκος αποδείχτηκε καλοήθης!


Το μόνο που της άφησε είναι ένα μικρό σημάδι, το οποίο η Φαίη Σκορδά το αφαίρεσε με πλαστική επέμβαση, για την οποία σας είχαμε αναφερθεί εκτενώς παλαιότερα....

Φαίη Σκορδά: Οι πλαστικές σε μύτη και στήθος! Διέρρευσαν φωτογραφίες από αισθητική επέμβαση της παρουσιάστριας!

Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος! Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις πλαστικές της παρουσιάστριας, στο Youweekly.gr!


Δεν είναι μυστικό ότι πολλές Ελληνίδες celebrities επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Η πιο κοινή αλλαγή είναι η πλαστική επέμβαση στη μύτη καθώς θεωρούν ότι μία μεγάλη μύτη τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Μόνο όταν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η Φαίη Σκορδά, αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν!


Οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν:

Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την πλαστική της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά σε μύτη και στήθοςΟι φωτογραφίες που μαρτυρούν την πλαστική της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά σε μύτη και στήθος


Η ίδια βέβαια το αρνείται κατηγορηματικά. «Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Θέλω να κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω. Πραγματικά το λέω» έχει δηλώσει η διάσημη παρουσιάστρια.


Η ρουτίνα περιποίησης της Φαίης

Η Φαίη Σκορδά, δεν είναι απλά μία όμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα, είναι μία γυναίκα που προσέχει για να έχει και ξέρει να διατηρεί τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να είναι ένα από τα λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα.


Το Youweekly.gr δημοσιεύει φωτογραφίες της μέσα από το ινστιτούτο αισθητικής που επισκέπτεται και εμπιστεύεται, της γνωστής και αγαπημένης των σταρ, Θεανώς Μπέλλα.

Οι μάσκες και οι περιποιήσεις που φτιάχνει αποκλειστικά με αιθέρια έλαια, είναι το μυστικό πολλών κυριών της σόουμπιζ που κατασκηνώνουν κυριολεκτικά στο σαλόνι της. Η Φαίη Σκορδά την εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και αφήνεται στα χέρια της, αφού τονίζει πως δεν θέλει να μπει ακόμα στη διαδικασία των επεμβάσεων.

Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την πλαστική της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά σε μύτη και στήθοςΟι φωτογραφίες που μαρτυρούν την πλαστική της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά σε μύτη και στήθοςΟι φωτογραφίες που μαρτυρούν την πλαστική της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά σε μύτη και στήθος

Σούπερ αποκλειστικό! Η Φαίη Σκορδά έβαλε στήθος και το καμαρώνει! (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε την σπάνια τύχη να "πιάσει" την Φαίη Σκορδά στο πρώτο της μπάνιο στην Τήνο και μάλιστα στην περιοχή Κιόνια, όπου έχει η παρουσιάστρια το σπίτι της. Η πραγματικότητα είναι πως την παρουσιάστρια δεν την έχουμε πετύχει ποτέ ξανά σε τόσο καλή φυσική κατάσταση! Αυτό το μαρτυρούν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που σας δείχνει σήμερα το Youweekly.gr που πραγματικά δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Η Φαίη είναι μια εκθαμβωτική κούκλα απολύτως fit, γραμμωμένη στα πόδι και στην κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους και κυτταρίτιδας επάνω της.

Η ευχάριστη έκπληξη για το ρεπορτάζ του Youweekly.gr είναι το γεγονός ότι πρώτοι σας παρουσιάζουμε την πλαστική στήθους που έκανε η παρουσιάστρια και φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που σας δείχνουμε...Μάλιστα, πολύ πλάκα έχει το φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου σε δύο διαφορετικές λήψεις, η Φαίη καμαρώνει το καινούριο απόκτημά της! Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκλειστικά θα δείτε στο site μας:

_DSC6005_DSC6008_DSC6044_DSC6134_DSC6153_DSC6196_DSC6270

Φαίη Σκορδά - αποκλειστικό: "Μαύρες" διακοπές για την παρουσιάστρια! Εσπευσμένα για εξετάσεις...

Αποκλειστικό φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για την Φαίη Σκορδά! "Μαύρες" διακοπές περνάει η παρουσιάστρια αφού χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα για εξετάσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog, η παρουσιάστρια ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στο Κιλκίς, που βρίσκεται εδώ και κάτι ημέρες, με την οικογένειά της, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο!

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή η παρουσιάστρια ένιωσε μια αδιαθεσία, κάποια ζαλάδα, και οι γονείς της ανησύχησαν και την πήγαν στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο για να κάνουν εξετάσεις να δουν τι συμβαίνει!

Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες κράτησαν περίπου στη μισή ώρα, προφανώς, δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 χαίρει άκρας υγείας απλά έχει λίγο χαμηλό σίδηρο, κάτι που είχε από πάντα απλά τώρα επηρεάστηκε γιατί νηστεύει...

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζαλίστηκε...

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας παίρνει τα παιδιά! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Είναι γεγονός! Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει τα παιδιά από την Φαίη Σκορδά!

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι και ποια η απόφαση;

Πριν από λίγες ημέρες, αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog σας είχα αποκαλύψει πως υπήρχε διαμάχη μεταξύ των παρουσιαστών και... πρώην για το ποιος θα πάρει τα παιδιά το Πάσχα, πόσες μέρες κλπ!

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν αρκετά βαρύ καθώς υπήρξε κι ένας τσακωμός και η απόφαση δεν είχε παρθεί ακόμα!

Ωστόσο, τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Youweekly.gr που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog, οι δυο τους αποφάσισαν πως θα κυλήσουν οι πασχαλινές διακοπές για την οικογένεια!

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας παίρνει τα παιδιά! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Όσον αφορά, λοιπόν, τα πασχαλινά σχέδια, ασφαλείς πηγές αναφέρουν στο Youweekly.gr πως θα αποφασίσει αυτές τις μέρες για τον προορισμό της, ενώ τα παιδιά της θα πάνε τρεις μέρες στην Τήνο μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα.

Μέχρι τότε η Φαίη Σκορδά παραμένει στην πρωτεύουσα αφού την κρατάνε εδώ οι υποχρεώσεις της με το πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε δυναμικό «παρών» στον «Μπλε περίπατο» του Make-a-Wish Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά φέτος. Η Φαίη Σκορδά άλλωστε είναι πρέσβειρα του Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος, με τον φακό του Youweekly.gr να τη συναντά με μία από τις νεράιδες του Οργανισμού, τη Χρυσούλα Σπανού. Συνολικά πάνω από 1.200 ήταν οι συμμετέχοντες σε αυτή την κίνηση που κατέβηκαν στη στολισμένη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων απ' όπου και έγινε η έναρξη του περιπάτου.

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας παίρνει τα παιδιά! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Η Φαίη επέλεξε μπλουζάκι Make A Wish, τζιν παντελόνι, BSB (€49,90) και παπούτσια, Superga (€64,99)

Φαίη Σκορδά κουίζ: Πώς ήταν η μύτη της στο Μακεδονία tv πριν την πλαστική;

Θυμάστε τη Φαίη Σκορδά στο Μακεδονία tv πριν κάνει την πλαστική επέμβαση στη μύτη;

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ANT1 έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το τότε!

Η Φαίη Σκορδά είναι αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην τηλεόραση, με την παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 να έχει αλλαξεί πολύ εμφανισιακά από τότε που τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Μακεδονία tv!

Kατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ωστόσο αυτή που σίγουρα είναι ευδιάκριτη και ουσιαστικά έφερε μία τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της ήταν εκείνη στη μύτη.

Φαίη Σκορδά κουίζ: Πώς ήταν η μύτη της στο Μακεδονία tv πριν την πλαστική;

Πώς ήταν, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά 13 χρόνια πριν ο πλαστικός βάλει το... χέρι του;

Mάλιστα στην παρακάτω φωτογραφία θα δούμε και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα από τη μύτη της παρουσιάστριας, πριν από την πλαστική επέμβαση...

Φαίη Σκορδά κουίζ: Πώς ήταν η μύτη της στο Μακεδονία tv πριν την πλαστική;

Φαίη Σκορδά κουίζ: Πώς ήταν η μύτη της στο Μακεδονία tv πριν την πλαστική;