Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο παρουσιαστή! Έπαθε καρδιακή προσβολή!

Όλες οι εξελίξεις στην υγεία του!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο παρουσιαστή! Έπαθε καρδιακή προσβολή!

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστος παρουσιαστής και η οικογένεια του! Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή.

Εδώ και μήνες αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η ίδια πηγή ανέφερε ότι είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί την ίδια μέρα σε αγγειογραφία, όπερ και εγένετο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο 85χρονος Λάρι Κινγκ θα επιστρέψει στο σπίτι του εντός της ημέρας. Παράλληλα παλαιότερα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δεν φρόντιζε καθόλου την υγεία του καθώς κάπνιζε πολύ και έτρωγε μόνο τηγανιτά.

Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό! Δίνει μάχη για την ζωή της...

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει γνωστή ηθοποιός, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της!


Η ίδια, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως η ενδομητρίωση και η ουρική αρθρίτιδα, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις νεφρών.

Στην πρώτη μεταμόσχευση, δωρητής ήταν ο πατέρας της, όμως απέτυχε, και στη δεύτερη, ο αδελφός της.

Η 28χρονη Sarah Hyland, πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με μαγιό και το εξής σχόλιο: « Βάζω αυτό το #tbt εκεί έξω για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω στο γυμναστήριο. Έχω επικαλεστεί πολλές δικαιολογίες τελευταία λόγω του συνεχούς πόνου από θέματα υγείας. Αλλά όχι πια. Το σώμα μιας γυναίκας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας». Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

undefinedundefined