Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο τους! Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Έσκασε τώρα! Η λαμπερή δεξίωση και οι καλεσμένοι!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο τους! Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια της Κρήτης και σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση έλαβε χώρα στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη, όπως σας γράψαμε και χτες! Διαβάστε παρακάτω....

Κουμπάρες είναι η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - γυναίκα του αδερφου του Χριστόφορου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λευτέρης, εργάζεται σαν σεφ στα ξενοδοχεία της οικογένειας! Μάλιστα, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, Happy Day, προβλήθηκαν και φωτογραφίες! Δείτε το σχετικό βίντεο με όλο το ρεπορτάζ:

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Έσκασε τώρα! Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα στην εκκλησία!

Πριν από λίγο έσκασαν οι πρώτες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου μέσα από την εκκλησία, με το ζευγάρι να βρίσκεται στην Κρήτη.

Η ηθοποιός και ο σεφ θα περάσουν εκεί τις πασχαλινές τους διακοπές και έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος οι οποίοι θα παντρευτούν το καλοκαίρι, ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με φωτογραφίες της e-kriti το πρωί πήγαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου για προσκύνημα στον Επιτάφιο. Λίγη ώρα μετά το ζευγάρι έκανε βόλτα στην πόλη...

undefined

Βάσω Λασκαράκη: Οι αποκαλύψεις για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο! (Βίντεο)

Το καλοκαίρι θα παντρευτεί η Βάσω Λασκαράκη τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουτλάτο και έκανε κάποιες μικρές αποκαλύψεις μπροστά στις κάμερες.

Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, ένιωσε αμηχανία με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αρχικά, δημοσιογράφος την ρώτησε αν περίμενε πως θα το μάθουν οι εκπομπές, με την ίδια να απαντάει ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ενώ, στην συνέχεια απάντησε στο πότε θα γίνει ο γάμος χωρίς ωστόσο να δίνει ξεκάθαρη απάντηση αν θα είναι Ιούνιο ή Ιούλιο. Στο αν θα είναι παραδοσιακός Κρητικός γάμος απάντησε πως δεν ξέρει.

Ωστόσο, μέχρι τον γάμο το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές μαζί και δημοσιεύουν στιγμές τους στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο: