Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ρομαντικό δείπνο σε μπακάλικο της Ηπείρου!

Η Τζένη Μπαλατσινού να «γλείφει» παϊδάκια! Φωτογραφίες απόδειξη!

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ρομαντικό δείπνο σε μπακάλικο της Ηπείρου!

Ρομαντικό δείπνο σε μπακάλικο της Ηπείρου απόλαυσαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασιλής Κικίλιας! Το ζευγάρι, έκανε μια απόδραση με αφορμή το Πάσχα, λίγο πριν τον γάμο τους!


Η Τζένη άφησε για λίγο τα γυρίσματα της εκπομπής της και ο Βασίλης το πολιτικό του γραφείο και τις πολιτικές του δραστηριότητες και απέδρασαν στο γραφικό Μέτσοβο! Θυμάστε το πρόβλημα υγείας που την κλόνισε; Διαβάστε παρακάτω...


Χθες το ζευγάρι απόλαυσε τα παϊδάκια του στο Ανήλιο του Μετσόβου σε ένα γραφικό... μπακάλικο και η Τζένη μοιράστηκε μαζί μας τη στιγμή που έχει τελειώσει το φαγητό της και γλύφει και τα δάχτυλά της! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Ο Βασίλης Κικίλιας στο Μέτσοβο
Η Τζένη Μπαλατσινού στο Μέτσοβο για το Πάσχα
Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού από το Μέτσοβο με τον Βασίλη Κικίλια

Τζένη Μπαλατσινού: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που απειλούν το γάμο με τον Κικίλια! Ντοκουμέντο φωτιά!

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού, είδαν το φως της δημοσιότητας και αποτελούν ντοκουμέντο φωτιά!

Ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια πλησιάζει και θέλει όλα να είναι άψογα,παρότι η ίδια τις τελευταίες μέρες τραβάει ζόρια που λένε και μεις πρώτοι σας το είχαμε αποκαλύψει!

Τζένη Μπαλατσινού: Το απαγορευμένο παρελθόν της ρίχνει σκιές στον γάμο της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Ο Βασίλης Κικίλιας, είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και ένας πολιτικός που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άλλωστε και η κοινή πορεία της ζωής του με την εντυπωσιακή Τζένη, κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα!

Ειδικά η αναγγελία του γάμου τους, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία! Οι προετοιμασίες γίνονται και μάλιστα όλα θέλουν να είνα όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκαν!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι δηλώσεις του Ιερέα, οι λεπτομέρειες για τον γάμο και η αποκάλυψη για το... νυφικό που πήρε φωτιά!

Άλλωστε η Τζένη ξέρει ακριβώς τι θέλει και ειδικά για το νυφικό της, όπως πρώτοι σας το είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr...

Τζένη Μπαλατσινού - Αποκάλυψη! Το νυφικό των 9.000 ευρώ και οι παραξενιές της παρουσιάστριας!

Ο Βασίλης, προσέχει πολύ την δημόσια εικόνα του, αφού ο χώρος της πολιτικής δεν επιτρέπει παραστρατήματα και λάθος κινήσεις! Φροντίζει πάντα να είναι διακριτικός και να κάνει τη δουλειά του όπως γνωρίζει εκείνος καλύτερα!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους, με τα προβλήματα όμως που έχει κάθε ζευγάρι, ενώ προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο πάντα για τις οικογένειές τους...

Τζένη Μπαλατσινού: Το μεγάλο "δράμα" που ζει με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Αποκάλυψη τώρα...

Πάμε όμως τώρα στις καυτές φωτογραφίες, στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που σίγουρα θέλουν να κάψουν... να διαγράψουν, να ξεχάσουν και ειδικά τώρα!

Παρέα με άγνωστο συνοδό, η Τζένη Μπαλατσινού, έκανε topless σε παραλία, πριν μερικά χρόνια σύμφωνα με το anatropionline.gr, κάτι που έρχεται ενάντια στο χαμηλό προφίλ του Βασίλη Κικίλια, αλλά και της ίδιας που νόμιζε πως κανείς δεν θα την καταλάβαινε!

Η Τζένη χαλάρωσε και... άφησε τον εαυτό της ελεύθερο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά οι λουόμενοι απόλαυσαν θέαμα! Λογικό βέβαια, αφού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz!

Δείτε τις φωτογραφίες φωτιά:

Τζένη Μπαλατσινού: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που απειλούν το γάμο με τον Κικίλια! Γυμνή σε παραλία

Τζένη Μπαλατσινού: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που απειλούν το γάμο με τον Κικίλια! Γυμνή σε παραλία

Τζένη Μπαλατσινού: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που απειλούν το γάμο με τον Κικίλια! Γυμνή σε παραλία

Τζένη Μπαλατσινού: Οι απαγορευμένες φωτογραφίες που απειλούν το γάμο με τον Κικίλια! Γυμνή σε παραλία

Το καυτό υλικό κυκλοφορεί και η Τζένη ανάβει φωτιές!

Τζένη Μπαλατσινού: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παρουσιάστρια! Αποκλειστικό...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν πριν λίγα λεπτά στα γραφεία του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες για το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε βόλτα πριν το γάμο με τον Βασίλη Κικίλια

Έγκυρη πηγή μου, μου ανέφερε πως "έπεσε" πάνω στην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και τα βουρκωμένα μάτια της μαρτύρησαν πως κάτι δεν πάει πολύ καλά στη ζωή της!

Συγκεκριμένα μου ανέφερε "Ήμουν κοντά στο μαγαζί του .... και την είδα να στέκεται στη γωνία! Μιλούσε στο τηλέφωνο, ήταν μόνη της και κουβαλούσε κάτι σακούλες από ψώνια! Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς αλλά σε κάποια φάση έκανε μια κίνηση για να βρει κάτι στην τσάντα της και είδα ότι τα μάτια της ήταν βουρκωμένα! Μετά από λίγα λεπτά έκλεισε το τηλέφωνο και ξεκίνησε να περπατάει! Πήγα λίγο από πίσω της να δω τι θα γινόταν αλλά την είδα να ξεκλειδώνει το αμάξι και να μπαίνει μέσα! Μπήκε, έκατσε και έστειλε μήνυμα στο κινητό! Ήταν ένα τέταρτο μέσα στο αμάξι χωρίς να κάνει τίποτα! Μετά έβαλε μπρος και έφυγε!"

Αυτό μου μετέφερε ο άνθρωπος που βρέθηκε μπροστά ακριβώς στο περιστατικό και τίποτα παραπάνω! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια εχθές το απόγευμα είχε μια πολύ κακιά στιγμή για την ψυχολογία της!

Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί... ετοιμάζει τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και πρέπει να είναι χαρούμενη!