Open tv: Ατύχημα σοκ για κορυφαίο παρουσιαστή! Η δημόσια ανακοίνωσή του...

Τι συνέβη;

Open tv: Ατύχημα σοκ για κορυφαίο παρουσιαστή! Η δημόσια ανακοίνωσή του...

Μας σόκαρε όλους παρουσιαστής του Open tv, όταν αποκάλυψε με δημόσια ανακοίνωσή του, το ατύχημα σοκ που είχε!

Ο ίδιος βρέθηκε για Πάσχα στην Κέρκυρα με αγαπημένα του πρόσωπα κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Διαβάστε παρακάτω....

Μαζί του ήταν και η καλή του φίλη, συνεργάτης και κουμπάρα του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr μαυροφορούσα μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος είχε μία άτυχη στιγμή και συγκεκριμένα του έπεσε ένα δόντι.«Ακολουθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στα επόμενα στόρυ η χαρά δεν θα αποτυπώνεται με το αστραφτερό μου χαμόγελο αλλά κάπως έτσι. Αυτό γιατί μου έπεσε το δόντι. Η νεράιδα των δοντιών ήρθε και το πήρε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος στα social media! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του:

Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος
Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος
Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος

Μαύρο Πάσχα για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! Η φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο!

Μαύρο Πάσχα έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, μέσα στο νοσοκομείο!

Στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.»

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ροδίτη, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο της ΕΡΤ! Ο Ανδρέας Ροδίτης δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όταν νοσηλευόταν πριν λίγες μέρες, και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.

Υποκλίνομαι κ ευχαριστώ το σύμπαν όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη κ την ομάδα του. Επίσης στον αναισθησιολογο κ. Μπακα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεορατο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία κ Παναγιώτη σας ευχαριστώ.

Συγκλονίζει πασίγνωστη τραγουδίστρια με το σκελετωμένο της σώμα!

Δεν ξεχνώ από τον Εδοεαπ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Καππο κ την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικης. Τους φίλους κ κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνοπουλο, τη Ναντια, τον Γιώργο Μαστροδημο κ τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφερη. Την Νταιζη Λεμπέση. Ασπα κ Πέτρο σας φιλώ. Την Κονι για τους υπέροχους κρινους της κ την παρέα.

Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους κ συναδέλφους απ την ΕΡΤ. Φίλε Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω κ προσπαθώ.

Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική κ αξία για μένα. Κουράγιο σ όλους όσους η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.»!

Ο Ανδρέας Ροδίτης σε ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο