Σοβαρό ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Ακυρώθηκαν τέσσερις παραστάσεις!

Τι συνέβη;

Σοβαρό ατύχημα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Ακυρώθηκαν τέσσερις παραστάσεις!

Σοβαρό ατύχημα είχε Έλληνας ηθοποιός με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τέσσερις παραστάσεις στο θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστεί.

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη 2/5, την Παρασκευή 3/5, το Σάββατο 4/5 και την Κυριακή 5/5, οι παραστάσεις του έργου «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδρά, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς ένας ηθοποιός είχε σοβαρό ατύχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει.

Οι θεατές που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια να πάνε στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός είκοσι ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους.

Ατύχημα ηθοποιού στο Εθνικό θέατρο

Open tv: Ατύχημα σοκ για κορυφαίο παρουσιαστή! Η δημόσια ανακοίνωσή του...

Μας σόκαρε όλους παρουσιαστής του Open tv, όταν αποκάλυψε με δημόσια ανακοίνωσή του, το ατύχημα σοκ που είχε!

Ο ίδιος βρέθηκε για Πάσχα στην Κέρκυρα με αγαπημένα του πρόσωπα κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μαζί του ήταν και η καλή του φίλη, συνεργάτης και κουμπάρα του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr μαυροφορούσα μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος είχε μία άτυχη στιγμή και συγκεκριμένα του έπεσε ένα δόντι.«Ακολουθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στα επόμενα στόρυ η χαρά δεν θα αποτυπώνεται με το αστραφτερό μου χαμόγελο αλλά κάπως έτσι. Αυτό γιατί μου έπεσε το δόντι. Η νεράιδα των δοντιών ήρθε και το πήρε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος στα social media! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του:

Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος