Μιχάλης Κουϊνέλης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κορούλας του!

Η φωτογραφία που μας έκανε να λιώσου,ε!

Μιχάλης Κουϊνέλης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κορούλας του!

Πριν από λίγους μήνες ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, και ο τραγουδιστής δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κορούλας του.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης του. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μιχάλης Κουϊνέλης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κορούλας του και λιώσαμε.

Ο τραγουδιστής πόζαρε με την μιρκούλα και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους "χρόνια πολλά".

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη τους - «Είναι τόσο φωτεινό παιδί»!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Το ζευγάρι, ζει όμορφες στιγμές μαζί της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τραγουδιστές το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στην εκπομπή «After Dark» στον ΣΚΑΙ και μίλησαν για τον καρπό του έρωτα τους.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα. Η κόρη μας έχει το όνομα Ανατολή, το όνομα της πεθεράς μου, και είναι ακριβώς το όνομα της. Είναι τόσο φωτεινό παιδί!» είπε η Ήβη Αδάμου. Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την τραγουδίστρια πως είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης σαν πατέρας, και απάντησε: «Είναι 9 μήνες που είμαστε γονείς. Ακόμα έχουμε… Πάντως, είναι πάρα πολύ καλός οικογενειάρχης και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όχι από την πρώτη μέρα που γέννησα αλλά που μάθαμε το γεγονός».

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Πότε και πού θα γίνει!

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης δήλωσε: «Έχουμε μπει σε μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία που είναι πιο ουσιαστικό και σημαντικό στην παρούσα φάση. Χαίρομαι που κατέληξε εδώ, όπως ξεκίνησε, και που έχει πάρει αυτή την τροπή».

Μιχάλης Κουϊνέλης Ήβη Αδάμου στο After Dark

Μιχάλης Κουϊνέλης: Θα ντυθεί γαμπρός; Όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την Εύη Αδάμου, που μεγάλωσαν την οικογένεια τους, με το μωράκι τους, να τους έχει κλέψει την καρδιά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο κριτής του "La Banda", μίλησε στην εκπομπή Splash, ενώ μίλησε για τον ρόλο του ως μπαμπά, ενώ αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το παιδί, αλλά και αν θα τον δούμε γαμπρό!

«..... Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί. Μου λένε μερικοί ότι μοιάζει στην Ήβη και εμένα λένε κάποιοι ότι μοιάζει. Είναι και μικρό ακόμα. Αλλάζει. Γαμπρό θα με δείτε. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα γίνει και αυτό», είπε μεταξύ των άλλων!