Τραγικές στιγμές για γνωστή τραγουδίστρια! Πέθανε στα 24 της...

Θρήνος!

Τραγικές στιγμές για γνωστή τραγουδίστρια! Πέθανε στα 24 της...

Τραγικές στιγμές ζει η τραγουδίστρια, καθώς στα 24 της πέθανε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, καθώς φέρεται να είχε πρόβλημα στην καρδιά. Διαβάστε παρακάτω...

Η Λόρεν, γνωστή ως Λόλο σε φίλους και συγγενείς, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Μέριλαντ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πατέρας της είναι ο αδερφός του πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας, Μάικλ Κόνραντ Μπράξτον Τζούνιορ. Ο ίδιος είπε στο ΤΜΖ ότι η κόρη του πέθανε από πρόβλημα στην καρδιά αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα. Η Τόνι έδινε συναυλία στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και αναμένεται να επιστρέψει.

Θλίψη! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz, με την είδηση ότι πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Ο Εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο λόγος για τον Ken Kercheval, που υποδύθηκε τον μεγιστάνα του πετρελαίου Cliff Barnes, στην τηλεοπτική σειρά «Dallas»!

Η καριέρα του στην τηλεόραση ξεκίνησε με εμφανίσεις στο «Search for Tomorrow» τη δεκαετία του ’60 και στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στα «CHiPs», «The Love Boat», «Murder, She Wrote», «ER» και πολλά ακόμα.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1935 στο Wolcottville της Ινδιανάπολις και μεγάλωσε κοντά στην πόλη Κλίντον.

Ο ηθοποιός που πέθανε, Ken Kercheva

Σπούδασε μουσική και θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και συνέχισε στο New York Playhouse στη Νέα Υόρκη με τον Sanford Meisner.

Ήταν φανατικός καπνιστής και το 1994 του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονά, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Έχετε διαβάσει και το πένθος που έχει η δική μας, Ρούλα Κορομηλά;

Παγκόσμιο πένθος! Πέθανε κορυφαίος σκηνοθέτης!

Παγκόσμιο πένθος για τον θάνατο του κορυφαίου σκηνοθέτη, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό!

Ο λόγος για τον Τζον Σίνγκλετον, του σκηνοθέτη του Boyz n the Hood και του Poetic Justice.

Η οικογένειά του, αποφάσισε να αποσυνδέσει την μηχανική υποστήριξη, που τον κρατούσε στη ζωή εδώ και δυο εβδομάδες, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στις 17 Απριλίου.

Οι επιπλοκές στην υγεία του ήταν εκείνες που οδήγησαν την οικογένειά του στην απόφαση να τον βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη.

Ο σκηνοθέτης Τζον Σίνγκλετον

«Με λύπη ανακοινώνουμε ότι ο Τζον Σίνγκλετον πέθανε. Ο Τζον έφυγε ήσυχα, με την οικογένεια και τους φίλους του γύρω του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους γιατρούς του νοσοκομείου Cedars-Sinai για τη φροντίδα και την ευγένειά τους και ξανά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές, τους φίλους και τους συναδέλφους του Τζον για την αγάπη και την υποστήριξη που του έδειξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Θρηνεί ο κόσμος του κινηματογράφου για τον σκηνοθέτη Τζον Σίνγκλετον!

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Τζον Σίνγκλετον, γνωστός για την ταινία του Τα Παιδιά της Γειτονιάς (Boyz n the Hood- 1991) θα βγει από τη μηχανική υποστήριξη σήμερα, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο 51χρονος σκηνοθέτης υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό, έγινε γνωστό από μια εκπρόσωπο τύπου της οικογένειας. Νοσηλευόταν από τις 17 Απριλίου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, πατέρας και φίλος Τζον Ντάνιελ Σίνγκλετον θα βγει από τη μηχανική υποστήριξη σήμερα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

«Πρόκειται για μια επώδυνη απόφαση, μια απόφαση που έλαβε η οικογένειά μας, έπειτα από ημέρες, με γνώμονα τις συμβουλές των γιατρών του Τζον».

Ο Τζον Σίνγκλετον είχε γεννηθεί στις νότιες συνοικίες του Λος Άντζελες κι ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός και ο νεαρότερος δημιουργός που προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, σε ηλικία 24 ετών, το 1992 για την ταινία Boyz n the Hood.

Την ταινία αυτή, ένα δράμα για τη φιλία που απειλείται από τη βία των συμμοριών, τη γύρισε σε ηλικία μόλις 22 ετών κι αποτέλεσε ένα πολιτισμικό σοκ κι ένα τεράστιο βήμα στην ιστορία του αφροαμερικανικού κινηματογράφου. Τελευταία σκηνοθέτησε ταινίες όπως την ταινία δράσης Οι μαχητές των δρόμων 2 και το ιστορικό δράμα Rosewood.

Η οικογένειά του σημειώνει ότι «είναι ένας δημιουργικός, πρωτοποριακός σκηνοθέτης που άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και άνοιξε τις πόρτες στο Χόλιγουντ, έναν κόσμο που βρισκόταν λίγα χιλιόμετρα μακριά, ωστόσο κόσμους μακρύτερα, από τη γειτονιά όπου εκείνος μεγάλωσε».