Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία με το μαγιό και το κακό φώτοσοπ που την "καίει"!

Ζέτα γιατί το έκανες αυτό;

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία με το μαγιό και το κακό φώτοσοπ που την

Τις διακοπές της στα νησιά Μπόρα Μπόρα απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια και οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές. Όμως, σε μια από αυτές μήπως έκανε φώτοσοπ;

Εσείς τι λέτε; Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές της από το εξωτικό μέρος που βρίσκεται!

Μια από τις φωτογραφίες της όμως μας τράβηξε την προσοχή! Αυτή με το μαύρο ολόσωμο μαγιό που φαίνεται λες και έχει κάνει φώτοσοπ στο σώμα της. Ας ελπίσουμε πως είναι απλά η στάση που κάθεται και όχι... η φωτογραφία της επεξεργασμένη.

Η γνώμη δική σας!

Ζέτα Μακρυπούλια: Μοναχικές οι διακοπές του Πάσχα για την παρουσιάστρια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, κάνει μοναχικές διακοπές αυτό το Πάσχα! Τι ανάρτηση ανέβασε η παρουσιάστρια;

Η ίδια, ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram για το πού βρίσκεται, αλλά και το πώς περνάει τον χρόνο του!

Μάλιστα, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, η επιτυχημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, δημοσίευσε μια ανάρτηση από την παραλία που φαινόταν φανερά μαυρισμένη, αλλά και άλλη μια χωρίς μακιγιάζ, μόνο με τα μαύρα γυαλιά της!

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις Μαλδίβες, προορισμό που είχε επισκεφθεί και είχε λατρέψει! Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τις Μαλδίβες για το ΠάσχαΗ ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τις Μαλδίβες για το Πάσχα

Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρίς τον Χατζηγιάννη σε νυχτερινό κέντρο! Τα αγγίγματα και τα τραγούδια με άλλον άντρα!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η διαφωνία του ζευγαριού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βίωσαν ένα περιστατικό που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψουν κάτι για την σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας που δεν έχει γραφτεί πουθενά! Θα μιλήσουμε για την άγνωστη εγκυμοσύνη και τον καυγά που τους οδήγησε σε ρήξη!

Όχι, πριν βιαστείτε να σας πω, πως η Ζέτα δεν ήταν ποτέ έγκυος, αν εκεί πήγε το μυαλό σας! Κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που οι καυγάδες και η ένταση άρχισαν να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζητούσε τον τελευταίο καιρό επίμονα από την παρουσιάστρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι! Το στεφάνι μπορεί να μην είχε "περαστεί" καθώς κανείς από τους δυο δεν είναι τόσο θετικός στην όλη διαδικασία του γάμου, αλλά η θέληση για την δημιουργία οικογένειας υπήρχε από την πλευρά του τραγουδιστή που στα μάτια της Ζέτας έβλεπε την μητέρα των παιδιών του!

zeta-makripoylia-mixalis-xatzigiannis-egkimosini

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές, ήταν αντίθετη σε όλο αυτό ή μάλλον δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο! Η Ζέτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, πως πορώνεται με την δουλειά της και πως έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την δημιουργία της οικογένειας.

Μετά από σχέση 9 χρόνων, λοιπόν, ο Μιχάλης της είπε πως ή θα το προχωρήσουν ή θα το παρατήσουν! Ε, η παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ, μιας και δεν της αρέσει καθόλου να την "κλείνουν" και... να της βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, και μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι!

Ωστόσο, δεν έχουν χωρίσει ακόμα τελειωτικά! Μπορεί να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως υπάρχει ακόμα επικοινωνία και μια θετική - κι από τις δυο πλευρές - στάση στο να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο της σχέσης τους!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε πρώτοι, προφανώς μόνο από το Youweekly.gr και το Vanda's blog μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!

Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε μία... σοκαριστική της φωτογραφία και σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι!

Υπήρχε λόγος...

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της που είναι βαμμένη και ντυμένη για τις ανάγκες της παράστασης!

Φωτογραφίες που δείχνουν την πανέμορφη ηθοποιό ως έναν άλλον άνθρωπο!

«Σήμερα δεν είναι η τελευταία μας παράσταση, καθώς μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμη! Ένα break για Πάσχα θα το κάνουμε όμως», έγραψε η Ζέτα.

Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!

Ναταλία Γερμανού: Πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

«Θα σας πω και μια πληροφορία, ταξιδεύαμε μαζί με την Ζέτα από Κύπρο για Ελλάδα. Πετάξαμε μαζί και καταφέραμε να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση και φυσική και εμφανισιακή και οικογενειακή και είναι όλα θαυμάσια στη ζωή της. Να σας καθησυχάσω αν είχατε κάποια ανησυχία, είναι όλα τέλεια. Να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση η Ζέτα», είπε η παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του ζευγαριού.