Μπέτυ Μαγγίρα: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι κόρες της στο σπίτι!

Παίρνουν τα καλλυντικά της και...

Μπέτυ Μαγγίρα: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι κόρες της στο σπίτι!

Για τις κόρες της μίλησε με τρυφερά λόγια η Μπέτυ Μαγγίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle. Δεν φαντάζεστε τι κάνουν στο σπίτι.

Έχει αδυναμία στις δύο κόρες της Ανδριάννα και Καλλινίκη, που είναι καρπός του έρωτά της από τον Δημήτρη Μάζη Διαβάστε παρακάτω...

«Παίρνουν τα καλλυντικά μου και βάφονται. Ξετρελαίνονται με τα λιπ γκλος. Χτενίζονται, κάνουν πασαρέλα, show και χορεύουν. Μιμούνται ό,τι βλέπουν από εμένα. Δεν τις παροτρύνω, αλλά όταν το κάνουν με ενθουσιάζουν, περνάω και εγώ ωραία και διασκεδάζουμε μαζί. Και οι δύο λένε ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά μου βήματα. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, γιατί από τη μία δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνειδητό και από την άλλη δεν είμαι από τους γονείς που θα αποτρέψουν τα παιδιά τους. Η μικρή είναι λίγο πιο αθλητική, αλλά και οι δύο λατρεύουν τον χορό. Η Ανδριάννα είναι πιο καλλιτεχνική φύση, λατρεύει το θέατρο, το μπαλέτο, τον σύγχρονο χορό και από τώρα δηλώνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Μου θυμίζουν τη σχέση με την αδερφή μου, αν και εμείς δεν θυμάμαι να τσακωνόμασταν», αποκάλυψε.

Μπέτυ Μαγγίρα: Το απίστευτο καρφί προς την Εύα Μπάση για την παρουσίαση του "My Style Rocks"! (Βίντεο)

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Ευτυχείτε!' με τη Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να τοποθετηθεί για τη δήλωση της Εύα Μπάση.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ είχε δηλώσει πως θα μπορούσε να αναλάβει την συγκεκριμένη παρουσίαση. Διαβάστε παρακάτω...

"Ευούλα, βρε μπράβο… Τι να της πως; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, ας την δοκιμάσουν από την παραγωγή να την δουν και αν είναι καλή ας την πάρουν, δεν επιλέγω εγώ!" είπε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η κριτής του "My Style Rocks 2" απάντησε ανοιχτά και στο ενδεχόμενο να είναι του χρόνου στην ίδια θέση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...