Θλίψη! Αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Πένθος στην showbiz! Συγκλονισμένος ο άντρας της!

Θλίψη! Αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz, με την είδηση ότι αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός αυτοκτόνησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια επιχείρησε να πνιγεί σε πισίνα, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή 8 μέρες αργότερα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό και μοντέλο Stefanie Sherk, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η Stefanie Sherk εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική σειρά "CSI: Cyber" και την ταινία "Valentine’s Day." Επίσης, πρωταγωνίστησε στην παράσταση "The Bridge" μαζί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Demian Bichir.

Η ηθοποιός Stefanie Sherk με τον συζυγό της

«Με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε ειρηνικά. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Demian Bichir.

Η είδηση ότι πέθανε η Stefanie Sherk

Open tv: Ατύχημα σοκ για κορυφαίο παρουσιαστή! Η δημόσια ανακοίνωσή του...

Μας σόκαρε όλους παρουσιαστής του Open tv, όταν αποκάλυψε με δημόσια ανακοίνωσή του, το ατύχημα σοκ που είχε!

Ο ίδιος βρέθηκε για Πάσχα στην Κέρκυρα με αγαπημένα του πρόσωπα κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μαζί του ήταν και η καλή του φίλη, συνεργάτης και κουμπάρα του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr μαυροφορούσα μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος είχε μία άτυχη στιγμή και συγκεκριμένα του έπεσε ένα δόντι.«Ακολουθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στα επόμενα στόρυ η χαρά δεν θα αποτυπώνεται με το αστραφτερό μου χαμόγελο αλλά κάπως έτσι. Αυτό γιατί μου έπεσε το δόντι. Η νεράιδα των δοντιών ήρθε και το πήρε.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος στα social media! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του:

Η ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος ΣταματόπουλοςΗ ανακοίνωση για το ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής του Open tv, Παύλος Σταματόπουλος