Μάχη με τη νευρική ανορεξία για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η συγκλονιστική εξομολόγησή της....

Όλα όσα είπε για την αρρώστια σώματος και ψυχής!

Μάχη με τη νευρική ανορεξία για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια; Η συγκλονιστική εξομολόγησή της....

H συγκλονιστική εξομολόγηση που έδωσε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία!

Μεταξύ άλλων, η γνωστή καλλιτέχνις μίλησε για όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την εικόνα και το βάρος της, χωρίς περιστροφές! Διαβάστε παρακάτω....

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/4) στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη και ανέφερε:

«Αδύνατη είμαι από επιλογή μου, πασχίζω τόσα χρόνια. Δεν έχω αναστατωθεί, γελάω πλέον… Όταν κανείς γράφει κάτι τέτοιο, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου. Ο άλλος έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, μαθήματα… Ποιος άρρωστος; Το ότι πέρασα μια γαστρεντερίτιδα και ακόμη δεν μου έχει περάσει, δεν σημαίνει ότι είμαι ανορεξική.

Θέλω να είμαι 54 κιλά. Το θέλω αυτό! Το προσέχω σαν τα μάτια μου και με το που δω 55 κόβω κάτι και επανέρχομαι. Δεν πάσχιζα να χάσω τα κιλά, να τα συντηρήσω ήθελα. Δεν μου άρεσε το σώμα μου όπως ήταν. Δεν το ευχαριστιόμουν. Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα, ζήλευα! Δεν ήμουν υπερβολικά παχιά αλλά ήμουν τόσο όσο δεν μου άφηνε περιθώρια να ντυθώ. Τώρα είμαι ελαφριά. Περπατάω εύκολα, ανεβαίνω σκάλες… έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Μου πήρε χρόνια να τα χάσω γιατί τα έπαιρνα και τα ξανάχανα.

H Ελληνίδα τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου

Το 1994 είχα διαμερισματοποίηση στομάχου. Είχα ένα πρόβλημα το στομάχι μου δεν ήταν στη σωστή θέση και δεν χόρταινα. Έκανα δίαιτες… Τότε ήταν οι μονοφαγίες και δεν χόρταινα με τίποτα. Έπρεπε να κάνω δίαιτα για να συντηρηθώ στα 85 κιλά!», αποκάλυψε. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θλίψη! Αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz, με την είδηση ότι αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός αυτοκτόνησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια επιχείρησε να πνιγεί σε πισίνα, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή 8 μέρες αργότερα.

Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό και μοντέλο Stefanie Sherk, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η Stefanie Sherk εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική σειρά "CSI: Cyber" και την ταινία "Valentine’s Day." Επίσης, πρωταγωνίστησε στην παράσταση "The Bridge" μαζί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Demian Bichir.

Η ηθοποιός Stefanie Sherk με τον συζυγό της

«Με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε ειρηνικά. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Demian Bichir.

Η είδηση ότι πέθανε η Stefanie Sherk