Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Το ήξερε ο ΑΝΤ1 ότι συζητούσα με κάποια άλλα κανάλια για...»!

Ποιο έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Το ήξερε ο ΑΝΤ1 ότι συζητούσα με κάποια άλλα κανάλια για...»!

Μια αποκάλυψε έκανε ο παρουσιαστή, λέγοντας πως όταν ήταν στον ΑΝΤ1, το κανάλι γνώρισε πως συζητούσε με άλλα κανάλια για εκπομπή.

Για ποιον μιλάμε; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, και αποκάλυψε το παρασκήνιο για την απόφασή του να κάνει το After Dark στον ΣΚΑΪ.

«Όταν ήμουν στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού γνώριζε ότι συζητάω για να κάνω μια βραδινή εκπομπή, πολλούς μήνες πριν τελειώσει η σεζόν. Το ήξερε ο ΑΝΤ1 ότι συζητούσα με κάποια άλλα κανάλια για το After Dark. Απλά, η σκέψη μου ήταν ότι πρέπει να πάει σε ένα κανάλι που να μην έχει μια αντίστοιχη εκπομπή. Οπότε θεωρώ ότι στον ΑΝΤ1 αυτή η εκπομπή δεν θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Ήταν να το ξεκινήσουμε τον Δεκέμβριο, υπήρχαν κάποια προβλήματα, όμως, τελείως τεχνικά, είχαν να κάνουν ξεκάθαρα με την εταιρεία παραγωγής και με τίποτα άλλο», είπε.

Χωρισμός βόμβα για παρουσιάστρια του ΑΝΤ1! Έφυγε από το σπίτι ο...

Χωρισμός βόμβα για παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο αγαπημένος της έφυγε από το σπίτι!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ακολουθούν δρόμους χωριστούς.

Η δημοσιογράφος του Πρωινού Νίκη Λεμονή και ο μάνατζερ δημοσίων σχέσεων Μάνος Μαγιάτης αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στην σχέση τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Realnews, οι δυο τους έκριναν ότι η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Η Νίκη ΛεμονήΟ Μάνος Μαγιάτης

Πηγές από τον στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού, αναφέρουν πως η Νίκη Λεμονή και ο Μάνος Μαγιάτης έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις, αλλά αποκλείουν την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης. Ο χωρισμός ήταν συναινετικός και τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο γνωστός μάνατζερ, φαίνεται να βγήκαν πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία.