Αποκάλυψη-σοκ: Βίζιτα με υψηλό κασέ πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Οι φωτογραφίες-σκάνδαλο!

Χαμός στην ελληνική showbiz!

Αποκάλυψη-σοκ: Βίζιτα με υψηλό κασέ πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Οι φωτογραφίες-σκάνδαλο!

Πανικός έχει προκληθεί με την είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι βίζιτα πολυτελείας, με φωτογραφίες της να έχουν διαρρεύσει και να δημιουργείται σάλος στο χώρο της showbiz!

Eίναι από τα πιο... καυτά ονόματα! Διαβάστε παρακάτω...

Σάλο προκαλεί στην ελληνική showbiz η είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κάνει βίζιτες και μάλιστα είναι από τα hot ονόματα στον χώρο του... πληρωμένου σεξ!

Σκάνδαλο με τον Συσσοβίτη, καθώς ο γνωστός παραλίγο να πνίξει πασίγνωστη συνάδελφό του!

Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ προκαλεί στην showbiz η είδηση πως συνελήφθη γνωστός ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία.

Η Αστυνομία δέχτηκε κλήση για καβγά και έσπευσε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα oι αστυνομικές Αρχές στο Malibu της California δέχτηκαν σήμερα μια κλήση για άγριο καβγά και φωνές που ακούγονταν από το σπίτι του ηθοποιού, Ricky Schroder.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, η σύντροφός του είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης και γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ηθοποιό και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τμήμα.

Mέχρι στιγμής βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ ορίστηκε εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων.

undefined

Θλίψη! Αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Θλίψη στην showbiz, με την είδηση ότι αυτοκτόνησε στα 43 της πασίγνωστη ηθοποιός!

Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η ηθοποιός αυτοκτόνησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια επιχείρησε να πνιγεί σε πισίνα, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή 8 μέρες αργότερα.

Ο λόγος για την Καναδή ηθοποιό και μοντέλο Stefanie Sherk, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η Stefanie Sherk εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική σειρά "CSI: Cyber" και την ταινία "Valentine’s Day." Επίσης, πρωταγωνίστησε στην παράσταση "The Bridge" μαζί με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Demian Bichir.

Η ηθοποιός Stefanie Sherk με τον συζυγό της

«Με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε ειρηνικά. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Demian Bichir.

Η είδηση ότι πέθανε η Stefanie Sherk