Παντελής Βούρος: Ραντεβού με τον... θάνατο! Το άγνωστο θρίλερ που βίωσε ο παίκτης του Master Chef!

Αποκλειστική αποκάλυψη από την ίδια του την αδερφή! Τι συνέβη;

Παντελής Βούρος: Ραντεβού με τον... θάνατο! Το άγνωστο θρίλερ που βίωσε ο παίκτης του Master Chef!

Για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Youweekly.gr, το άγνωστο θρίλερ που βίωσε ο πρώην παίκτης του Master Chef, Παντελής Βούρος! Παραλίγο ραντεβού με τον... θάνατο!

Η μεγαλύτερη αδερφή του, Θέμιδα, μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και αποκάλυψε πράγματα για εκείνον και την ζωή του που κανείς δεν γνώριζε μέχρι και σήμερα! Διαβάστε παρακάτω...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Είχε χτυπήσει άσχημα τρεις φορές»

Η πόρτα του σπιτιού τους στην Κάλυμνο ήταν πάντα ανοιχτή για τα παιδιά της γειτονιάς, με δεδομένο πως υπήρχαν συνολικά τέσσερα αγόρια στο σπίτι και έφερναν φίλους τους. Κάπως έτσι κι εκείνος παίζοντας μαζί τους, γυρνούσε σπίτι με ματωμένα γόνατα, ανησυχώντας πολλές φορές τους γονείς του αλλά και τις τρεις μεγαλύτερες αδερφές του που επίσης λειτουργούσαν ως μαμάδες. Όπως μας αποκαλύπτει η μεγαλύτερη εξ αυτών, δεν φοβόταν να παίξει επικίνδυνα, ακόμα και να χτυπήσει, έχοντας φτάσει στην πόρτα του νοσοκομείου: «Είχε χτυπήσει άσχημα τρεις φορές και είχε πάει στο νοσοκομείο, γιατί είχε πάθει διάσειση με το ποδήλατο». Ο Παντελής μάλιστα είχε αναφερθεί on camera σε μία εξ αυτών.

«Ξέρει να περνάει καλά, αλλά παράλληλα ξέρει να δουλεύει», συνεχίζει εκείνη. Άλλωστε δουλεύει από τα 13 του στην οικογενειακή επιχείρηση, απ' όπου πέρασαν όλα τα αδέρφια του - εν μέρει και για να συγκεντρώνονται σε ένα σημείο όταν δεν είχαν σχολείο. «Από τότε που ήταν στο Prego Ristorante, είχε μία μαγειρική τρέλα. Είχαμε έναν μάγειρα εκείνη τη χρονιά, τον οποίο θαύμαζε, και από τότε άρχισε να ψάχνεται. Στο Γυμνάσιο είχε γράψει σε ένα λεύκωμα: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος σεφ του κόσμου"»... Μέντοράς του στην κουζίνα ο Καλύμνιος σεφ Δημήτρης Κούλλιας, με τον οποίο συναντήθηκαν επαγγελματικά στην Κω, όπου έκανε την πρακτική του ο Παντελής. Μέχρι σήμερα έχει περάσει από μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Rodos Palace και το Neptune στην Κω, ενώ σημαντική θέση στην καρδιά του έχει το δικό τους Prego...

«Ο Παντελής είχε το βιολί του!»

«Είναι μέσα σε όλα. Μπορεί να ξενυχτούσε, αλλά θα πήγαινε στην παραλία για καφέ και μετά για δουλειά, τα συνδυάζει όλα με κάποιο μοναδικό τρόπο», λέει με μία μικρή έκπληξη η μεγάλη του αδερφή, ενώ με αφορμή και τη Μεγάλη Εβδομάδα, θυμάται μία φορά που απλά δεν είχε γυρίσει σπίτι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί... «Έχει τύχει να μη γυρίσει σπίτι και να ξυπνήσουμε το πρωί και να μην τον βρούμε. Μας είπε "βγήκα, και δεν είχα κλειδί να μπω, δεν ήθελα να σας πάρω τηλέφωνο και να σας ξυπνήσω"».

Μαγειρεύει από τα 13 του, ωστόσο εκτός από την κουζίνα είχε άλλη μία μεγάλη αγάπη: τη μουσική. Ξεκίνησε βιολί, ακολουθώντας το παράδειγμα του αμέσως μεγαλύτερου αδερφού του Γιώργου, ο οποίος μάθαινε μπουζούκι και τραγουδούσε, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγάλει μεροκάματο τραγουδώντας και παίζοντας σε γάμους και γλέντια. «Ο Παντελής είχε το βιολί του. Μία φορά ήταν σε μία παραλία και λέει σε μία γυναίκα "να έρθω να σας παίξω βιολί;"». Όπως συνεχίζει, μόλις εκείνη δέχτηκε, πήρε έναν ενισχυτή του αδερφού του, ένα μικρόφωνο, έπαιξε και τραγούδησε, επιστρέφοντας με το λεωφορείο της γραμμής και 50 ευρώ στην τσέπη. Η αγάπη για το βιολί τον ακολούθησε μέχρι τη Γαλλία, όπου μετακόμισε αρχικά για να πραγματοποιήσει το όνειρο της μαγειρικής, δούλεψε για τρία χρόνια και έβγαζε τα προς το ζην παίζοντας με φίλους του σε ελληνικούς γάμους εκτός Παρισιού. «Έχει φίλους που είναι σε μπάντες και τον έχουν πάρει τους χειμώνες που δεν δούλευε, χωρίς να έχει πάρει πολλά λεφτά. Δεν είναι και άτομο των χρημάτων, ό,τι έχει θα το δώσει, δεν θα κρατήσει λεφτά στα χέρια του, δίνει και στους φίλους του».

Ραντεβού με τον θάνατο με καθυστέρηση μισής ώρας!

Με την είσοδό του στο «MasterChef» προκάλεσε αίσθηση, μιλώντας στην οντισιόν για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Bataclan, που βρισκόταν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε στη Γαλλία. Όπως μας αποκαλύπτει η αδερφή του, στον ίδιο δρόμο βρίσκονται και τα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, που μόλις λίγες μέρες πριν είχε δεχτεί ένοπλη επίθεση, γεννώντας το σύνθημα «Je suis Charlie». Αμέσως επικοινώνησαν μαζί του, ωστόσο εκείνος τους καθησύχασε, έχοντας γλιτώσει από τις σφαίρες καθαρά από τύχη: «Βρισκόταν στην καφετέρια απέναντι από το Bataclan μισή ώρα πριν το χτύπημα. Θα μπορούσε να ήταν εκεί», λέει η Θέμιδα Βούρου και συνεχίζει λέγοντας πως μετά τα συνεχόμενο χτυπήματα, άρχισαν όλοι να αγχώνονται. H αγωνία τους κράτησε για λίγο όμως, αφού λίγες μέρες αργότερα όταν μίλησαν στο τηλέφωνο και του πρότειναν να γυρίσει στο Prego, εκείνος δέχτηκε αμέσως, δείχνοντας πως κι εκείνος σκεφτόταν να επιστρέψει.


Το «MasterChef» και το «εν κουλί»!

«Βλέπαμε φανατικά τον δεύτερο κύκλο του "MasterChef" και το συζητούσαμε να πάει. Ξεκίνησε ως πλάκα αλλά μετά λέγαμε πως έχει το κατάλληλο προφίλ, "γράφει" στην κάμερα, είναι ένα δημιουργικό άτομο που ξέρει πολλές τεχνικές, και το "MasterChef" ήταν μία ευκαιρία να μάθει παραπάνω πράγματα και να κάνει γνωριμίες», λέει εκείνη, αποκαλύπτοντας όσα προηγήθηκαν πριν μπει στο reality του STAR. Μάλιστα, τώρα τον βλέπουν και μοιράζεται μαζί μας πως ο Παντελής είναι αυτό που δείχνει, με τη χαρακτηριστική του ηρεμία, την οποία κληρονόμησε από τη μητέρα του, επίσης μικρότερη ανάμεσα σε οκτώ αδέρφια. «Αν δεν ήταν τόσο ήρεμη η μαμά μου δεν θα γινόταν να μεγαλώσει κι αυτά τα παιδιά, θα ήταν στο τρελοκομείο», συμπληρώνει με χιουμοριστικό ύφος η αδερφή του Παντελή.

Στην κουβέντα μας δικαιολογεί εν μέρει και τον «εν κουλί» Χαράλαμπο, για την αντίδρασή του στο viral βίντεο που κυκλοφόρησε από την κοινή τους δοκιμασία. «Πολλές φορές έχει τύχει να είμαι κι εγώ πολύ νευριασμένη, να βλέπω τον Παντελή χαλαρό και να πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρει. Έχουν σπάσει κινητά πάνω στα νεύρα μου, οπότε μπήκα κι εγώ στη θέση του Χαράλαμπου. Τον φοβήθηκε, επειδή ο Παντελής δεν είχε δείξει τι είναι μαγειρικά, αλλά πρέπει να μετάνιωσε βλέποντας τον εαυτό του». Παράλληλα όμως μας αποκαλύπτει πως στη μεταξύ τους συνεργασία ο Παντελής δεν ήταν τόσο ήρεμος όσο με τον «Χάμπο», αφού έχει τύχει να πετάξει πιάτο και να φύγει από την κουζίνα σε αντίστοιχο περιστατικό. «Πολλές φορές μου έχει τύχει να είμαι σε αυτή τη φάση, να του φωνάζω κι εκείνος να είναι ήρεμος. Μία φορά έφυγα από το μαγαζί για πέντε λεπτά, πήγα απέναντι, ήπια καφέ και γύρισα πίσω...», καταλήγει.

Η Καλυμνιά που άφησε πίσω...

Σήμερα τον στηρίζει όλη η Κάλυμνος. Άνθρωποι απ' όλες τις ηλικίες τον βλέπουν στην τηλεόραση, τον έχουν ως λαϊκό ήρωα και θέλουν να είναι και ο τελικός νικητής. «Έχει όλα τα φόντα, τώρα ελπίζουμε να τα καταφέρει. Όλα είναι άξια παιδιά, αλλά είσαι όσο καλός όσο το πιάτο σου», λέει η αδερφή του και συμπληρώνει πως ανταλλάσσουν μηνύματα οικογενειακώς όσο παίζονται τα επεισόδια, ενώ τη σταματούν μαμάδες με παιδάκια για να τη χαιρετήσουν στον δρόμο και να της πουν πόσο θαυμάζουν τον αδερφό της.

Δεν λείπουν βέβαια και οι θαυμάστριες, που στέλνουν τον αριθμό τους και τα προφίλ τους στο Instagram στο fan page του Παντελή και του ζητούν να επικοινωνήσει μαζί τους όταν βγει. «Όταν βγει ο Παντελής, θα τους πω να επικοινωνήσει μαζί σας», απαντάει η αδερφή του, μάταια όμως, αφού όπως συνεχίζει: «Έχει κορίτσι, το έχει δηλώσει και στο "MasterChef". Είναι Καλυμνιά, πριν το παιχνίδι ήταν μαζί μόνο δύο μήνες και δεν έχει σχέση με τον χώρο». Είναι μάλλον μικρός για παντρειές άλλωστε και προηγούνται δύο μεγαλύτερα αδέρφια μέχρι να έρθει η δική του σειρά, με μία ενδεχόμενη νίκη στο «MasterChef» να τον κάνει ακόμα πιο περιζήτητο γαμπρό...