Τάμτα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες ώρες! «Έκλαιγα από τον πόνο» (Βίντεο)

Τι της συνέβη;

Τάμτα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες ώρες! «Έκλαιγα από τον πόνο» (Βίντεο)

Η Τάμτα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου» και τα είπε όλα!

Συγκεκριμένα η Τάμτα έκανε γνωστό πως όταν έφευγε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται δεν μπορούσε να κουνηθεί από τους πόνους στη μέση!

«Έκλαψα. Έχω να κλάψω από τον πόνο πολύ καιρό. Κοιμόμουν 20 λεπτά γιατί είχα πόνους. Το ξεπέρασα αλλά προσέχω για να μην πάθω κάτι χειρότερο. Με επηρέασε ψυχολογικά», ανέφερε μεταξύ άλλων. Είχατε δει τη φωτογραφία της Τάμτα που σοκάρει;

Δείτε το βίντεο

Eurovision 2019- Spoiler: Διέρρευσε η χορογραφία της Τάμτα!

Και όμως έχουμε spoiler για την Εurovision 2019 και την χορογραφία της Τάμτα!

Πιο συγκεκριμένα, στο κανάλι της Eurovision ανέβηκε ένα βίντεο με αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες της Τάμτα και των χορευτών της στη Στοκχόλμη για τη χορογραφία του Replay.

Στην έναρξη η τραγουδίστρια συστήνεται στους eurofans λέγοντας: «Κατάγομαι από τη Γεωργία, ζω στην Ελλάδα και εκπροσωπώ την Κύπρο. Αυτή είναι η περίληψη».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «γιατί με τη Κύπρο;» η ίδια αναφέρει: «Επειδή αγαπώ την Κύπρο. Η Κύπρος είναι το ίδιο για μένα. Είχα πρόταση για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Κύπρο και απλά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί με όλους εσάς».

Στη συνέχεια η Τάμτα σύστησε τους τέσσερις Σουηδούς χορευτές που θα τη συνοδεύουν φέτος στη σκηνή, με κάποιους από αυτούς να έχουν πάρει μέρος και σε προηγούμενες διοργανώσεις του ευρωπαϊκού διαγωνισμού! Στο τέλος του βίντεο.... βλέπουμε μέρος με την χορογραφία! Δείτε το:

Τάμτα: Όλες οι εξελίξεις στην υγεία της! Πως θα την επηρεάσει στην Eurovision!

Ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας περνάει η Τάμτα, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

Ποιες είναι όμως οι εξελίξεις και πως θα την επηρεάσουν στη Eurovison;

Η Τάντα βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστίνα». Η τραγουδίστρια είπε πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση της, ενώ κάνει μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή της Eurovision.

Βέβαια εάν η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέψει ίσως βγει στην σκηνή χωρίς τακούνια, αλλά δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

undefined

Τάμτα: Δημοσίευσε τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για το Replay και είναι... πολλά!

Η Τάμτα βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο έχει εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορήσει και τα σχόλια που δέχεται είναι πολλά.

Τα σχόλια ωστόσο, που έχει δεχθεί δεν είναι όλα θετικά. Πολλά είναι και τα αρνητικά που έχει λάβει και θέλησε να μοιραστεί ένα από αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αν θέλεις να είσαι δίκαιη, δημοσίευε και τα όχι τόσο καλά σχόλια.. Άλλο ένα toy και fuego δεν αντέχω.», της έστειλε followers και εκείνη ανέβασε το μήνυμα στο Instastory της απατώντας «Όχι ότι δεν θα υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν και είναι και πάρα πολλά. Απλά στο inbox μου μέχρι στιγμής τυχαίνει να είσαι η πρώτη ανάμεσα σε πολλά που έχω διαβάσει»

Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό έχει τον τίτλο «Replay», σε στίχους και μουσική του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ την σκηνοθεσία του video clip έχει υπογράψει ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τάμτα αρνητικά σχόλια