Απίστευτο ξέσπασμα από γνωστό Έλληνα ηθοποιό! «Χωρίς λόγο, ηθική, γεμάτο θράσος και αχαριστία»!

Βγήκε εκτός εαυτού!

Απίστευτο ξέσπασμα από γνωστό Έλληνα ηθοποιό! «Χωρίς λόγο, ηθική, γεμάτο θράσος και αχαριστία»!

Απίστευτο ξέσπασμα έκανε αγαπημένο ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, μιλώντας για ηθική, θράσος και αχαριστία.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βάλαρη ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε γράφοντας:

«Είναι γεγονός, ότι το Ελληνικό θέατρο ίσως και εξαιτίας της οικονομικής, αλλά και της ηθικής κρίσης της χώρας μας έχει εισέλθει σε μια κανιβαλιστική κατάσταση , εξαρτημένο από το ευρώ στο χέρι (φεύ), χωρίς λόγο, ηθική, γεμάτο θράσος, αχαριστία και α πολιτισμό. Φυσικά μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ευεργεσία φαντάζει ένα αγαθό και μια αρετή μακρινή και ο πισωπλατιμσός ανάγεται σε μέγιστη παλαιά τέχνη έως βιρτουοζιτέ (φευ δις) με στόχο το προσωπικό και επαγγελματικό χτύπημα του αντιπάλου. Η πορεία μου ακόμη και χρονικά έχει επιδείξει μόνο κατορθώματα με προσωπικό μόχθο και αγώνα, χωρίς τις πλάτες κανενός, εξού και βάλλομαι πάντα τόσο έντονα. Όμως και αυτή τη φορά, η απάντηση μου αλλά και της εταιρεία μας, θα είναι πολύ σκληρή ( μάρτυς πάντα ο θεός και η Ελληνική δικαιοσύνη) Γιατί ουέ και αλίμονο όταν σκυλιάζω εγώ ... η συνέχεια επί της οθόνης...η μάλλον επι της σκηνής..! Καλό μήνα!».

Λόγος του ξεσπάσματος, η είδηση πως το θέατρο «Broadway» πέρασε στην διαχείριση της εταιρείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Πάνος Βλάχος: Απίστευτο ξέσπασμα από τον ηθοποιό! «Τέλος στην βαρβαρότητα τώρα»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Πάνος Βλάχος, με αφορμή τον θάνατο του εικονολήπτη και τον τραυματισμό της 8χρονης, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει η βαρβαρότητα.

Το μακροσκελές κείμενο του ηθοποιού με μεγάλο νόημα.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την εξοχή και έγραψε:

«Τα έθιμα που σκοτώνουν πρέπει να πεθάνουν: Οι μπαλωθιές ,τα όπλα , οι σαΐτες και οι κρότοι δεν μας ενώνουν με το παρελθόν μας. Δεν μας κάνουν περισσότερο Έλληνες. Οι ρίζες μας δεν κρύβονται σε βάρβαρες παραδόσεις. Μην τις ψάχνετε εκεί. Ας κρατήσουμε ό,τι ενισχύει τον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια και την πρόοδό μας. Ας χαθούμε στα δάση και στα βουνά βρίσκοντας γαλήνη και φως ... Για να μην χαθούν άλλες αθώες ψυχές στο βωμό της «παράδοσης». ΤΕΛΟΣ στην βαρβαρότητα ΤΩΡΑ! Με αγάπη στην λογική και σεβασμό στην ηλιθιότητα, Πάνος Βλάχος».

Πάνος Βλάχος ξέσπασμα