Χριστίνα Μπόμπα: H s3xy φωτογραφία με μαγιό που προκάλεσε πανικό!

Αντέχετε να την δείτε;

Χριστίνα Μπόμπα: H s3xy φωτογραφία με μαγιό που προκάλεσε πανικό!

Μια sexy φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα προκάλεσε πανικό στο Instagram!

Έπεσαν βροχή τα likes των follower της!

Στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο η Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη και στα social media δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές της από το εξωτικό νησί.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε στο φακό sexy εντυπωσιακή με το μαγιό της! Όπως ήταν επόμενο τα like των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν σαν βροχή.

Χριστίνα Μπόμπα μαγιό

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο!

Στον Άγιο Δομίνικο έκαναν φέτος Πάσχα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι λόγω των γυρισμάτων του Survivor δεν κατάφεραν να έρθουν στην Ελλάδα και να περάσουν την γιορτή με την οικογένεια τους.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν τίποτα! Παρέα με φίλους και συνεργάτες έψησαν και έφαγαν όλοι μαζί!

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία τους. Το ζευγάρι πόζαρε μαζί την ώρα των προετοιμασιών.

Ο παρουσιαστής έγραψε στην λεζάντα του «Αγαπη μου ουτε καν τα παϊδάκια δεν μπορουν να τραβηξουν το βλεμμα μου απο πανω σου...! Φουλι ιν λαβ σε λεω» Καλο Πασχα απο την Τανιμανιδης-Φαμιλυ, με πολλη πολλη αγαπη σε ολους! Επιστρεφω στο ψησιμο γιατι σε λιγο εχουμε γκρικ γλεντι εδω στον Δομινικο».

undefined

Σάκης Τανιμανίδης: "Πλακώθηκε" δημόσια ο παρουσιαστής! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δημόσια "πλακώθηκε" ο Σάκης Τανιμανίδης και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του Survivor;

Ο Σάκης Τανιμανίδης, άνοιξε διάλογο με διαδικτυακό του φίλο ο οποίος του παραπονέθηκε γιατί σβήσει τα άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του, ενώ κρατάει μόνο τα θετικά.

«Κύριε Τανιμανίδη γιατί όταν δε σας αρέσει κάποιο σχόλιο μπλοκάρετε το λογαριασμό του ατόμου που σας έκανε το σχόλιο ..από τη στιγμή που το προφίλ σας είναι ανοιχτό θα πρέπει να δέχεστε τη κριτική ..διαφορετικά κάντε το ιδιωτικό να δέχεστε σχόλια μόνο πολύ δικών σας ατόμων ..!! Απαράδεκτος ..!! Και τώρα αν θέλετε μπλοκάρετε και το δικό ...δε θα με πείραξε καθόλου άλλωστε από αυτή σας τη πράξη φάνηκε το ποιόν σας και λυπάμαι πολύ γιατί σας είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση», έγραψε και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του απάντησε γράφοντας: «Πρώτα θα σου απαντήσω και στη συνέχεια, αφού δεις το σχόλιο, θα σε κάνω και εσένα block! Το προφίλ μου είναι ανοιχτό σε όλους και όποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά μπορεί να το κάνει. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος στο προφίλ μου είναι να βρίσει, να μιλήσει χυδαία ή να μην δείξει σεβασμό, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν αυτό το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ με 0 posts, το οποίο πιθανόν έχει δημιουργήσει ώστε να μπορεί να βρίζει ελεύθερα στο internet κρύβοντας το πρόσωπο του πίσω από την ανωνυμία που του χαρίζει αυτό το ψεύτικο προφίλ... όπως ακριβώς και το δικό σου! Να είσαι καλά, και θα σου πρότεινα να ξοδεύεις πιο εποικοδομητικά το χρόνο σου, από το να δημιουργείς ψεύτικα προφίλ για να σχολιάζεις στα ασήμαντα (συγκριτικά με την πραγματική ζωή) social media».

undefined

undefined