Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Που βρέθηκαν μετά το Παρίσι;

Νέο ταξίδι για το ζευγάρι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Που βρέθηκαν μετά το Παρίσι;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι βρέθηκαν σε μια ακόμη μαγευτική πόλη για να κάνουν διακοπές.

Για που πέταξε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού.

Συγκεκριμένα η ηθοποιό δημοσίευσε ένα βίντεο από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε με θέα τις ομορφιές της πόλης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ξεκίνησαν οι γκρίνιες για το ζευγάρι! Τι συνέβη;

Στο Παρίσι για τις διακοπές του Πάσχα ταξίδεψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Οι γκρίνιες όμως... ξεκίνησαν. Τι συνέβη;

Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός με ένα post.

Το ζευγάρι που απολαμβάνει τις ομορφιές και τα μαγαζιά της πόλης του φωτός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές από τις στιγμές του.

Σε μια από αυτές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με μια φωτογραφία, μας αποκάλυψε πως γκρίνιαζε! «Βάζεις μπουφάν βάζει ήλιο το βγάζεις συννεφιά και ψυχρα παίρνεις ταξί κάνει να σου βρει ψιλά για ρέστα μέχρι να του πεις «άστο φίλε keep them ! Μπαίνεις στο Λούβρο το μισό ελληνικό και δεν βλέπεις ελληνικά πουθενά !!! Πωωω ρε γκρίνια που έχω όταν περπατάω πολύ.....», έγραψε στη λεζάντα του!

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού Παρίσι

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έμαθα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Ο ηθοποιός έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του πλέον! Τι συνέβη;

Εκτός από το ότι η προσωπική του ζωή και η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει και πάει από το καλό στο καλύτερο σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός στον ALPHA, "Έλα στη Θέση μου" πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Όπως σας έχω γράψει ξανά οι σταθμοί αυτή την περίοδο βρίσκονται σε φάση αναπροσαρμογής και προσπαθούν να δουν ποια προγράμματα αλλά και ποια πρόσωπα θα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι η σειρά "Έλα στη θέση μου", η οποία με βάση τα νούμερα τηλεθέασης έχει μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό και αποφέρει υψηλά έσοδα!

Έτσι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πλέον έχει το κεφάλι του ήσυχο και δεν αγχώνεται για την επαγγελματική του πορεία!