Σοκαρισμένη η Μαρία Αντωνά μετά το τροχαίο! Οι πρώτες της δηλώσεις! (Βίντεο)

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τα είπε όλα στο Happy Day.

Σοκαρισμένη η Μαρία Αντωνά μετά το τροχαίο! Οι πρώτες της δηλώσεις! (Βίντεο)

Εμφανώς σοκαρισμένη ήταν η Μαρία Αντωνά μετά το τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

To ατύχημα ευτυχώς δεν της προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day μίλησε on air για την περιπέτειά της, την ώρα που πήγαινε προς τον Alpha για την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως ένα άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι, ενώ το αμάξι της υπέστη υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο

Μαρία Αντωνά: Στιγμές τρόμου για τη δημοσιογράφο!

Αποτελεί μέλος της πιο happy παρέας στην πρωινή ζώνη και δεν κοιτάει πίσω.

Η Μαρία Αντωνά τελικά ήρθε για να μείνει και εξομολογείται στο youweekly.gr όσα δεν έχει πει ποτέ άλλοτε!

Ποια είναι η στιγμή που Μαρία Αντωνά αισθάνθηκε απειλή; Έχει φοβηθεί ποτέ στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα;

"Ναι, και μάλιστα τον πρώτο χρόνο που ζούσα μόνη μου έχουν προσπαθήσει να μπουν στο σπίτι μου. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είχαν λοστό και πήγαν να μου ανοίξουν την πόρτα. Βέβαια στάθηκα εγώ πίσω από αυτήν, άρχισα να φωνάζω και να τσιρίζω και έφυγαν γιατί φοβήθηκαν. Μετά από αυτό για πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα φοβηθεί πάρα πολύ." αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στο youweekly.gr!

Ποια Χατζίδου; Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Άρη Σοϊλέδη!

Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, είναι ξανά ερωτευμένος, αυτή τη φορά με την εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγό...

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, όπως αναφέρει η Real, η οποίοι είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Μόνο μοναχικά δεν θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τον Άρη Σοϊλέδη, αφού μετά τον χωρισμό με τη Χατζίδου, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mad.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκαν δυνατή έλξη! Οι φίλοι τους, που τους βλέπουν, προβλέπουν για τους δυο τους λαμπρό μέλλον. Ο χρόνος όμως θα δείξει...