Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστη ηθοποιός διέλυσε τα πάντα μετά από 7 χρόνια γάμου!

Οριστική η απόφαση!

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστη ηθοποιός διέλυσε τα πάντα μετά από 7 χρόνια γάμου!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μετά από 7 χρόνια γάμου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο!

Τάραξε τα νερά της showbiz η είδηση!

Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττατζή! Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά, με τη πασίγνωστη ηθοποιό να είναι εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία και να φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα δεν έκαναν μαζί Πάσχα, καθώς πέρασαν χωριστά τις διακοπές τους! Το ζευγάρι, ωστόσο, σε παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media έδειχνε φουλ ερωτευμένο!

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστη ηθοποιός διέλυσε τα πάντα μετά από 7 χρόνια γάμου!

Καρρά-Πιττάτζης: Τα οικονομικά προβλήματα που συννέφιασαν τον γάμο τους...

H Νικολέτα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης σε συνέντευξή τους μιλούν για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν έγινε το περίφημο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο. Πώς επηρέασε όλο αυτό το γάμο τους;

«Ήταν πραγματικό σοκ» εξηγεί ο Φώτος. «Γιατί είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μπήκαν στην τράπεζα και πήραν τα λεφτά μας. Εγώ έπαθα μεγάλη ζημιά και στα δικά μου τα λεφτά αλλά και όσον αφορά στη δουλειά, γιατί αντιπροσωπεύω πολλούς ξένους που έχουν τα λεφτά τους στην Κύπρο και είδα ό,τι έχτιζα τα τελευταία δέκα χρόνια να γκρεμίζεται σε δεκαπέντε μέρες. Αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα και ποιητικά. Είπα μέσα μου “συνέβη και τελείωσε. Ας ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή”. Έχω την τάση να μη μεταφέρω τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προσπάθησα να το κρατήσω όσο γινόταν πιο μακριά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Νικολέττα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μου στήριξη. Εκείνους τους μήνες ήταν πολύ δίπλα μου».

«Ήταν πράγματι δύσκολα, γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένος. Υπήρχε μια πίκρα πως όλη αυτή η δουλειά πάει χαμένη. Στενοχωριόμουν που τον έβλεπα έτσι, αλλά του έκανα πλάκα, προσπαθούσα να χαλαρώσω την ένταση και του έλεγα “παράτα τα κι έλα να μείνουμε στην Αθήνα μαζί και να κάνουμε άλλη δουλειά”» είπε η Νικολέττα στο People.

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα και οι δυο τους θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί! «Το συζητάμε αρκετό καιρό και δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω δουλειάς» λέει ο Φώτος. «Τώρα έχουμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Πού διαφωνούμε; Στο ότι εγώ θέλω κορίτσι και η Νικολέττα αγόρι».

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόφαση "βόμβα" μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου!

Μια απόφαση βόμβα πήρε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ζευγαριού στο instagram μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά! Τώρα ο Θοδωρής ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που, όσο να 'ναι, θα στεναχωρήσει πολύ την παρουσιάστρια αλλά, πρέπει να γίνει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σας αποκαλύπτω με μεγάλη σιγουριά πως ο τραγουδιστής έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρει νέο σπίτι!

Προφανώς, το ζευγάρι δεν θα μείνει μαζί αφού το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι τα παιδιά τους! Θα κάνουν τα δικά τους βήματα σιγά, σιγά, ο καθένας όπως νομίζει! Η πηγή μου, μου μετέφερε και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, πως ο Θοδωρής άφησε την παρουσιάστρια του OPEN να κρατήσει μαζί με τα παιδιά το σχετικά νέο τους σπίτι στα βόρεια προάστια - αφού πριν ένα χρόνο περίπου είχαν μετακομίσει οικογενειακώς - κι εκείνος ξεκίνησε να ψάχνει νέα κατοικία! Μπορεί η απόφαση του διαζυγίου να ήταν κοινή αλλά και πάλι είναι στενάχωρο το γεγονός να βλέπεις τον άνθρωπο που ήταν επί 13 χρόνια δίπλα σου να μαζεύει τα πράγματά του και να ξεκινάει μαι καινούργια ζωή...

Πληροφορίες μου, μάλιστα λένε πως ο τραγουδιστής έχει δείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για μια μονοκατοικία στην Γλυφάδα... αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Θα μάθω περισσότερα σίγουρα και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά!