Παναγιώτα Βλαντή: Χεράκι χεράκι με 50αρη στην Θεσσαλονίκη!

Ο έρωτας της "χτύπησε" την πόρτα!

Παναγιώτα Βλαντή: Χεράκι χεράκι με 50αρη στην Θεσσαλονίκη!

Ο έρωτας, όπως φαίνεται, χτύπησε την πόρτα της ηθοποιού, Παναγιώτας Βλαντή, αφού εθεάθη στην Θεσσαλονίκη χεράκι χεράκι με 50αρη.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου άνθρωπος της Espresso είδε τη γνωστή ηθοποιό να κάνει βόλτα στα Άνω Λαδάδικα, στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Στο πλευρό της περπατούσε ένας γοητευτικός άντρας γύρω στα 50 ο οποίος φορούσε κομψό γκρι κοστούμι. Δεν έπαιρνε σχεδόν καθόλου το βλέμμα του από πάνω της και κρατούσε τρυφερά από το χέρι την ηθοποιό.

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί περαστικοί αναγνώρισαν την Παναγιώτα, η οποία έλαμπε στο μίνιμαλ φορεματάκι της ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένη και είχε πιασμένα τα μαλλιά της.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι την κρατούσε από το χέρι ο συνοδός της μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε!

Οι δυο τους πάντως δεν φαίνονταν να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα!

Παναγιώτα Βλαντή- Δάνης Κατρανίδης: Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι; ΟΛΗ η αλήθεια!

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν για σχέση της Παναγιώτας Βλαντή με τον Δάνη Κατρανίδη ότι είναι ζευγάρι είναι πέρα για πέρα ανυπόστατες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr οι δύο πρωταγωνιστές παίζουν μαζί στην παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», γνωρίζονται χρόνια αφού ο Κατρανίδης ήταν δάσκαλος της Παναγιώτας, αλλά μεταξύ τους δεν τρέχει τίποτα πέρα από επαγγελματικές σχέσεις και φυσικά μια μεγάλη φιλία ετών.

Ο Δάνης Κατρανίδης λίγο καιρό πριν ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Χρύσα Παππά, ενώ η Παναγιώτα Βλαντή ετοιμαζόταν για γάμο με τον οδοντίατρο Νίκο Ράπτη. Και οι δυο τώρα έχουν χωρίσει και είναι μόνοι στην προσωπική τους ζωή, κοιτάζοντας μπροστά...

Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Παναγιώτας Βλαντή! «Πέρασα δύσκολα όταν...»

Η Παναγιώτα Βλάντή βρέθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.


Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα σε προηγούμενη σχέση της και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της!

Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Εξαρτάται τον άνθρωπο. Μπορεί να συναντήσεις άνθρωπο μέσα στο χώρο και να έχεις προβλήματα ή εκτός χώρου και να μην έχεις, πολύ σπάνιο βέβαια αυτό, αλλά συμβαίνει. Εξαρτάται τον άνθρωπο και πόσο έχει καταλάβει αυτό που είσαι εσύ. Να μην μπερδεύει την εικόνα σου με αυτό που θέλει εκείνος να δει στο σπίτι. Έχει σημασία αυτό. Είναι δράμα. Μου έχει συμβεί. Σε θέλουν κάπως στημένη. Είναι λίγο περίεργο αυτό.»!

Και πρόσθεσε: «Και πολλές φορές πέρα από αυτό δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα και σε δυσκολεύουν πάρα πολύ και στη δουλειά και στη ζωή σου. Τη δημοσιότητα ας πούμε. Είναι πρόβλημα. Απλώς πρέπει να το καταλάβεις γρήγορα, μπορεί συναισθηματικά να είσαι εγκλωβισμένη και να μην μπορείς να το καταλάβεις και αυτό να σε πάει πολύ πίσω. Αυτό είναι το μόνο που καταλογίζω στον εαυτό μου. Μου έχει συμβεί και έχω περάσει δύσκολα, πολύ άσχημα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πάρει αρκετά χρόνια. Ευτυχώς πέρασε»!