Κωνσταντίνα Κομματά: Θα παντρευτεί με τον Γιώργο Σαμαρά; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Είναι... ερωτική μετανάστρια!

Κωνσταντίνα Κομματά: Θα παντρευτεί με τον Γιώργο Σαμαρά; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

H Kωνσταντίνα Κομματά μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show στον ANT1 και απάντησε στις φήμες για τον γάμο τους!

Το ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια μαζί και φουλ ερωτευμένος!

Η Κομματά και ο Σαμαράς δεν έχουν επιβεβαιώσει -τουλάχιστον ακόμα- πως θα παντρευτούν, παρά τα δημοσιεύματα!

Στη συνέντευξή της η Κομματά αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον πρώην ποδοσφαιριστή και την απόφασή της να μετακομίσει στην Κρήτη. Όσο για το όνειρό της, δεν είναι άλλο από το να δημιουργήσει οικογένεια. Επίσης, έχετε δει την κούκλα αδερφή της;

Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τη συνέντευξη

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έκανε την αρχή! Η πρώτη ανάρτηση με τον αγαπημένο της, Σαμαρά!

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ου ζωή!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, που είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο! Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι η σχέση τους σοβαρεύει ... ενώ όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι!

Το ζευγάρι δεν δημοσιεύσει κοινά στιγμιότυπα, προσπαθώντας να διαφυλάξει την σχέση του, ενώ την αρχή έκανε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της να παίζει bowling!

Δείτε την ανάρτηση:

Κωνσταντίνα Κομματά: Ένα χρόνο μετά σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει τα πάντα για την Μενεγάκη και την συνεργασία τους!

Η περσινή τηλεοπτική χρονιά βρήκε την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια από την πρώτη κιόλας μέρα την καλωσόρισε με θερμό τρόπο στην παρέα της, με την Κωνσταντίνα να βρίσκει καθημερινά τα πατήματα και τις ισορροπίες με τους νέους της συνεργάτες.

Ένα χρόνο μετά και μολονότι η θητεία της στην εκπομπή της Μενεγάκη κράτησε πέντε μήνες, εκείνη έχει να θυμάται τα καλύτερα. «Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θαυμάζεις. Ήταν μια όμορφη συνεργασία» εξηγεί, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τη στενοχώρησε η σύντομη παρουσία της στον Alpha. «Γιατί να στενοχωρηθώ; Όχι, ήταν μια συνεργασία που ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ ωραίες συνθήκες και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συμμετοχή μου στην Ελένη ήταν ένα συν στο βιογραφικό μου. Διαφορετικά δεν θα προχωρούσα ποτέ σε μια συνεργασία για την οποία δεν θα αισθανόμουν καλά. Το ότι συνεργάστηκα με τόσο καταξιωμένους ανθρώπους καθιστά αυτή την εμπειρία ένα μεγάλο μάθημα». Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια»


Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο γίνεται το 2013 στην εκπομπή Freefall στο TV100 της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από εκείνη την πρώτη μέρα μπροστά από τις κάμερες και αναρωτιέμαι αν της λείπει η συμμετοχή σε μια εκπομπή. Εκείνη, με τη σιγουριά και το πείσμα του Σκορπιού, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και η απάντηση έρχεται στο δευτερόλεπτο. «Όχι, δεν μου λείπει. Αυτό για το οποίο είχα όνειρα από πολύ μικρή, δόξα τω Θεώ, έχω την ευκαιρία να το κάνω ‒ κι αυτό με γεμίζει στον απόλυτο βαθμό καθημερινά» εξομολογείται, εννοώντας σαφώς την υποκριτική, που ήταν και η προτεραιότητά της. Από την άλλη, οι συμμετοχές της σε εκπομπές αποδεικνύουν πως και το κομμάτι της παρουσίασης δεν είναι κάτι που την αφήνει αδιάφορη. Θα ήθελε στο μέλλον να παρουσιάσει μια δική της εκπομπή;

«Ειλικρινά, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό. Μου αρέσει η ψυχαγωγία. Όμως, δεν είμαι άνθρωπος που κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια! Αγαπώ τη δουλειά μου και με γεμίζει 100%, οπότε προς το παρόν οι βλέψεις μου έχουν να κάνουν μόνο με την υποκριτική» ξεκαθαρίζει, ενώ παράλληλα παραδέχεται πως το τελευταίο διάστημα η τηλεόραση στο σπίτι της είναι τις περισσότερες φορές στο stand by. «Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθώ τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά, όταν βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου, συνήθης κάνω πράγματα που με ξεκουράζουν, όπως το να βλέπω ταινίες, να διαβάζω βιβλία ή να περπατάω».