Κατερίνα Τσάβαλου: Αρρώστησε η κορούλα της! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στα social media!

Τι συμβαίνει;

Κατερίνα Τσάβαλου: Αρρώστησε η κορούλα της! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στα social media!

H Κατερίνα Τσάβαλου έκανε γνωστό μέσω του instagram πως η κορούλα της είναι άρρωστη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το μωράκι της.

Τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο πυρετός ταλαιπωρεί για δεύτερη ημέρα την κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου, με την ηθοποιό να ανεβάζει στο instagram την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: «Είμαστε αρρωστόπαιδα δεύτερη μέρα σήμερα και ο Φανούρης είναι ο αγαπημένος μας! Κοιμόμαστε, ξυπνάμε, πάμε βόλτα, κάνουμε τα πάντα μαζί του».

Eίχατε δει τις πρώτες δημόσιες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της; Το youweekly.gr τις είχε προβάλει για σας!

Κατερίνα Τσαβάλου: Αποκαλύπτει πως έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης!

Το τελευταίο διάστημα μια νέα αγάπη έχει μπει στη ζωή της Κατερίνας Τσάβαλου και αυτή δεν είναι άλλη από τη γυμναστική.

Από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω της ανατροφής της 11 μηνών κόρης της, η ηθοποιός δεν είχε αφοσιωθεί σε τίποτε άλλο εκτός από εκείνη, αλλά μετά το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αλλάξει λίγο τις συνήθειές της και να κάνει κάτι και για τον εαυτό της.

Ως δραστήρια full time μαμά, χρειαζόταν ενέργεια. Έτσι, από τον Σεπτέμβριο και με την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών τής αλυσίδας γυμναστηρίων ΑLTERLIFE ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που τη βοήθησε να αποκτήσει ξανά τη σωματική της ευεξία.

Το ειδικό τριπλό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πιλάτες σε συνδυασμό με αερόβια γυμναστική, τη βοήθησε –μαζί με το πρόγραμμα διατροφής που ήδη ακολουθούσε όταν σταμάτησε τον θηλασμό– να χάσει τα περισσότερα από τα 20 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα προσπαθεί να είναι συνεπής στο ραντεβού της με τον προσωπικό της γυμναστή, παρά τις ευθύνες της μητρότητας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Χάρη Ρώμα «Ο βαφτιστικός της κυρίας». Διανύει –και δεν το κρύβει– μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και πριν από δύο ημέρες μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη γιόρτασαν τα πρώτα Χριστούγεννα της κόρης τους. Η μικρή, η οποία τους έχει ξετρελάνει, μοιάζει, κατά δήλωση της Κατερίνας, στον μπαμπά της, ενώ έχουν προγραμματίσει τη βάφτισή της στα μέσα της άνοιξης. Και το όνομα αυτής, Μαρία-Μελίνα!

Ασκήσεις με παρέα!

Η Κατερίνα μαζί με τη φίλη της Τζώρτζια Λαζοπούλου (σ.σ. αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου), που κι εκείνη έγινε πριν από λίγους μήνες μητέρα, συναντιούνται πολύ συχνά στο ίδιο γυμναστήριο. Η Τζώρτζια μάλιστα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο τη βοήθησε πολύ στη διαδικασία του τοκετού.