Μαρία Αντωνά: Το δημόσιο μήνυμα μετά το τροχαίο!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Μαρία Αντωνά: Το δημόσιο μήνυμα μετά το τροχαίο!

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η Μαρία Αντωνά και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα μετά το γεγονός.

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της : «Είμαι καλά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί στον αέρα του Happy Day αποκάλυψε: «Αγχώθηκα, ταράχτηκα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που είχα τροχαίο. Ερχόμουν το πρωί στη δουλειά και λίγο πριν μπω στη Βουλιαγμένης σε ένα κεντρικό δρομάκι, ενώ εγώ πήγαινα κανονικά, μία κυρία παραβίασε το stop και με χτύπησε. Έχει υποστεί ζημιά το αμάξι. Εγώ είμαι καλά, χτύπησα λίγο στο κεφάλι»

Ατύχημα για παίκτρια του GNTM! Πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ατύχημα είχε παίκτρια του GNTM με αποτέλεσμα α οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ράμματα.

Τι συνέβη;

Η Άννα Τσακουρίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους της για το ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να κάνει τρία ράμματα στο μάτι της.

undefined

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έχω κάνει και εγώ ράμματα στο μάτι, από μένα είναι όχι #καλόμήνα Edit P.S.: 3 είναι τα ράμματα αλλά τα άλλα 2 δε φαίνονται.. sooo I’ve done you a favor to show only one of them! Be grateful cause I’ll show them all» δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία που δείχνει το τραύμα της.

undefined