Νίκος Μουτσινάς: Οι on air ευχές στην Ζέτα Μακρυπούλια! (Βίντεο)

Τι της ευχήθηκε;

Νίκος Μουτσινάς: Οι on air ευχές στην Ζέτα Μακρυπούλια! (Βίντεο)

Οn air ευχές στην Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή του εκπομπή.

Η παρουσιάστρια έχει την γιορτή της και δεν γινόταν να μην της ευχηθεί ο καλός της φίλος.

Ο Νίκος Μουτσινάς με το ξεκίνησε της εκπομπής είπε ποιοι γιορτάζουν σήμερα και ανάμεσα τους η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έκανε εξωτικές διακοπές.

«Σήμερα γιορτάζει η Ροδόπη, η Πηγή και φυσικά η Ζωή γιορτάζει και η… Ζέτα» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου με τον Νίκο Μουτσινά να φωνάζει: «Χρόνια πολλά Ζέτα Μακρυπούλια».

Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτο περιστατικό! Τον κυνηγούσε η Ελένη Λουκά και του είπε ότι θα καεί στην κόλαση! (Βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Λουκά. Όπως είπε τον έχει κυνηγήσει και του είπε να καεί στην κόλαση.

Τι συνέβη όμως και έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Ο παρουσιαστής πρόβαλε μια συνέντευξη της κ. Λουκά η οποία τον προκάλεσε να την καλέσει στην εκπομπή του. Η ίδια βέβαια δήλωσε βέβαιη πως δεν θα ανταποκριθεί καθώς πιστεύει ότι την φοβάται.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ, και είπε εξήγησε τον λόγο που δεν θα την καλέσει τουλάχιστον άμεση, στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν πρωταγωνιστούσε στην παράσταση, «Jesus Christ Superstar» η Ελένη Λουκά είχε βρεθεί έξω από το θέατρο και όταν εκείνος βγήκε, τον ακολουθούσε για αρκετή ώρα φωνάζοντάς του μέχρι που κάποια στιγμή του είπε πως θα καεί στην κόλαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι σχολίασε τον γάμο που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz!

Το γάμο που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz πριν από λίγες ημέρες σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του Open tv αναφέρθηκε στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς, μίλησε και για τον γάμο της Βάσω Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του Πάσχα, καθώς περιμέναμε να τον κάνουν το καλοκαίρι.

«Όσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έβγαιναν φωτογραφίες στις Βερσαλλίες, ο Λεύτερης Σουλτάτος παντρεύτηκε την Βάσω Λασκαράκη. Να είναι καλά να ζήσουν, να είστε γεροί ότι επιθυμείτε. Έγιναν πραγματάκια παιδιά το Πάσχα δεν έχω παράπονο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: