Master Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Ανατροπή!

Master Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Είστε έτοιμοι; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Μαΐου από το Master Chef!

Θέλετε να μάθετε το όνομα;

Δοκιμασία αποχώρησης για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Ασημίνα, Πανελής και Ιωάννα, ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το πιάτο της Ασημίνας ήταν εκείνο το οποίο της χάρισε την Ασυλία.

Στη συνέχεια ο Παντελής και η Ιωάννα διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef. Ο σεφ, Βασίλης Μουρατίδης ήταν και ο guest κριτής, ο οποίος παρουσίασε το πιάτο αντιγραφής.

Μετά το τέλος της του διαγωνιστικού μέρους, οι κριτές δοκίμασαν και αξιολόγησαν το πιάτο του Παντελή και το πιάτο της Ιωάννας.

Ο πιο αδύναμος κρίκος, τελικώς, κρίθηκε η Ιωάννα!

Master Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

MasterChef: Απίστευτη καταγγελία για το παιχνίδι! Είναι στημένο!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε παίκτης πως το MasterChef είναι στημένο και αποκάλυψε ποιον παίκτη στηρίζουν οι τρεις κριτές.

Η αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

«Από την αρχή, από τα bootcamp, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη προς τον Μανώλη, όπως και ο Μανώλης γύρισε και μου είπε εμένα προσωπικά στο ξενοδοχείο ότι “είμαι σίγουρος ότι θα μπω και θα μπω και στο σπίτι, είμαι ήδη”», είπε ο παίκτης και συνέχισε:

«Το είπαν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει πρόσφατα από το παιχνίδι. Εγώ σαν Αλέξανδρος έχω κρατήσει φιλικές σχέσεις με τα περισσότερα παιδιά, μου είπαν ότι η ψαλίδα κλείνει προς τον Μανώλη από την αρχή. Έχουν δει πάρα πολλά και πώς του φέρονται μέσα στο σπίτι και στις ομαδικές»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Masterchef: «Κλαίνε» στο κανάλι για το ριάλιτι μαγειρικής!

Να μας συγχωρείτε, αλλά κι εμείς θα κλαίγαμε αν ήμασταν καναλάρχες και βλέπαμε τα νούμερα στην τηλεθέαση που κάνει το MasterChef και ξέραμε ότι τον επόμενο μήνα δεν θα το έχουμε στο prime time του προγράμματος!

Στο STAR λοιπόν κυριολεκτικά βλέπουν τα νούμερα που κάνει το ριάλιτι μαγειρικής το MasterChef και «κλαίνε» με μαύρο δάκρυ, γιατί σκέφτονται τον Ιούνιο τι θα βάλουν στην θέση του...

Τώρα λοιπόν που τελειώνει το MasterChef, εχθές στο δυναμικό κοινό έκανε απίθανα νουμερα στην τηλεθέαση με 29,4 με φοβερά τέταρτα 21,6 28,0 24,0 33,1, 38,7 28,0 ενώ στη συνέχεια 32,6 και 23,6.

Δίπλα στα άλλα κανάλια είχαμε «κηδείες» με το Survivor στο 15,5 στο Σκάι, η επανάληψη της «Μουρμούρας» στον Αlpha 16,1, «Το Τατουάζ» στάθηκε με 21,4! Πάλι καλά...