Νικος Μουτσινάς: «Αυτοκτόνησε»! Δεν φαντάζεστε τι έπαθε ο παρουσιαστής...

Έσκασε σα βόμβα! Αδιανόητο...

Νικος Μουτσινάς: «Αυτοκτόνησε»! Δεν φαντάζεστε τι έπαθε ο παρουσιαστής...

"Αυτοκτόνησε" μεταφορικά, ο Νίκος Μουτσινάς! Δεν φαντάζεστε τι έπαθε ο παρουσιαστής του OPEN!

Είστε έτοιμοι για όσα θα διαβάσετε άραγε;

Εχθές για το παρουσιαστή ήτανε μία κυριολεκτικά μαύρη Παρασκευή στην τηλεόραση του OPEN. Ο παρουσιαστής που φέτος έχει κάνει τη μεγάλη διαφορά στην απογευματινή ζώνη εχθές τελευταία μέρα της εβδομάδας έκανε τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης σε όλη τη σεζόν!

Είμαστε σχεδόν βέβαιοι εδώ στο site του Youweekly.gr ότι μόλις ο Νίκος Μουτσινάς πάρει στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή του δεν θα τα πιστεύει ούτε καν ο ίδιος.

Μιλάμε ότι είναι τόσο χάλια που πιο χάλια δε γίνεται. Προσέξτε πάντα μιλάμε για τα νούμερα που μας έχει συνηθίσει ο Νίκος Μουτσινάς όχι γενικότερα για τα νούμερα του καναλιού!

Το γνωρίζουμε ότι το OPEN είναι ένα κανάλι που τώρα προσπαθεί να στηθεί!

Ένα, λοιπόν, από τα μεγάλα ατού της φετινής σεζόν του καναλιού είναι ο Νίκος Μουτσινάς όταν λοιπόν βλέπεις τα νούμερα που έκανε εχθές σε πιάνει μια απογοήτευση.

Συγκεκριμένα το «Για την παρέα» με το Νίκο Μουτσινά στο δυναμικό ήρθε κοινό εχθές έκανε μόλις 12,9 με τα τέταρτα αναλυτικά ως εξής 10,9 14,6 14,8 14,3 14,4 12,9 8,6 τον πέρασε σχεδόν όλος ο ανταγωνισμός.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 με το Ρουκ Ζουκ έκανε 22,0, το Power of love έκανε 15,7, το Keep Running στο star έκανε 17,8 η ταινία Βιβά Ρένα στον alpha tv έκανε 10,0.

Πρέπει πάντως τα νούμερα τα συγκεκριμένα που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του «για την παρέα» να έχουνε σχέση και με τους καλεσμένους που είχε η εκπομπή, δηλαδή τον Ανδρέα Γεωργίου...

Νίκο μου μάλλον είναι καλεσμένοι που δεν πρέπει να τους ξανά καλέσεις ποτέ, σε έκαψαν κυριολεκτικά!

Πάντως θεωρούμε ότι αυτό το χθεσινό ήταν ένα τυχαίο γεγονός για το Νίκο Μουτσινά. Είναι βέβαιο ότι φρεσκάδα της εκπομπής της συγκεκριμένης τα ξανά βρει το δρόμο προς την κορυφή...από τη Δευτέρα.

Νίκος Μουτσινάς: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρώτη εκπομπή μετά το Πάσχα; Κλαίει ή γελάει;

Μετά από αρκετές μέρες ξεκούρασης ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του «Για την παρέα» επέστρεψε στο OPEN με μία ζωντανή εκπομπή.

Πως τον αποζημίωσε το τηλεοπτικό κοινό; Του χάρισε την πρώτη θέση ή όχι;

Το «Για την παρέα»με το Νίκο Μουτσινά στην τηλεόραση του Οpen έκανε στο δυναμικό κοινό εχθές 16,4.

Ξεκινάει χαμηλά με 12,6 14,2 17,1 17,5 ανεβαίνει στην συνέχεια και γίνετε πρώτη εκπομπή στη ζώνη της με 19,8 20,0 και κλείνει με 13,6.

Τον περνάει εύκολα το "Ρουκ Ζουκ", με την Ζέτα Μακρυπούλια με 19,5 με φοβερά τέταρτα 19,5 20,9 19,8 17,6

Η Μαρία Μπακοδήμου με το "Power of love" στον ΣΚΑΙ χαμηλά στο 14,0 ενώ πολύ δυνατά το "Shopping Star" κάνει 19,9 ,εξαιρετικό νούμερο με την Βίκυ Καγιά!

Το "Shopping star" έχει μια εξαιρετική απόδοση στα τέταρτα με 9,7 15,3 14,0 21,8 26,6 που είναι και το μεγαλύτερο νούμερο 25,7 26,3.

Συμπέρασμα ο Νίκος Μουτσινάς τα πήγε σχετικά καλά στην τηλεόραση του Open με την εκπομπή του καθώς φαίνεται ότι έχει τα καλύτερα νούμερα στο κανάλι και από τα καλύτερα στην απογευματινή ζώνη!