Κωνσταντίνος Βασάλος: "Μαύρες" οι διακοπές στην Χαβάη με την Βαλαβάνη! Μπήκε νοσοκομείο...

Αποκάλυψη! Τρόμαξε η Ευρυδίκη! Τι συνέβη;

Κωνσταντίνος Βασάλος:

Μπήκε νοσοκομείο στην Χαβάη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και "μαύρες" πέρασε τις διακοπές του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Ο Κωνσταντίνος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Έλα χαμογέλα" στο OPEN αποκάλυψε πως ένα περιστατικό κι ένα πρόβλημα στην υγεία του χάλασε λίγο τις πασχαλινές του διακοπές!

Συγκεκριμένα είπε πως κάτι έφαγε και του δημιουργήθηκαν κάποιες στομαχικές διαταραχές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η Ευρυδίκη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήταν συνέχεια στο πλευρό του και μάλιστα του έφτιαχνε όλη την ώρα λαπά να φάει!

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο άντρας που την... είχε πριν τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Εσείς θυμάστε ποιος ήταν ο άντρας που... είχε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Το Youweekly.gr τον είχε εντοπίσει τότε που η παρουσιάστρια απασχολούσε με την συμμετοχή της στο Survivor και σας το παρουσιάζει και... τώρα σε ένα πολύ ωραιό flashback!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού κατά την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ λόγω της συμπεριφορά της, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς με αρνητικά σχόλια.

Ο κόσμος ήρθε σε μια αντιπαλότητα μαζί της από την στιγμή που έθεσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όσο περνούσε ο καιρός ακούγονταν πολλά περί φλερτ μεταξύ των δυο παικτών κάτι που όμως δεν ισχύει τελικά και οι δυο τους είναι απλά δυο καλοί φίλοι.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός ήταν ο σύντροφός της πριν τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο το όνομά της «μπλέχτηκε» πολύ και με αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν ειδικά η παραγωγή έδειξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κάτι πλάνα από μοναχικές βόλτες των δυο παικτών στην παραλία, πειράγματα και όλα αυτά που σε κάνουν να πιστεύεις πως κάτι περισσότερο από φιλία πλανάται στον αέρα.

Κάτι όμως που πάλι δεν ισχύει, και απλά οι δυο παίκτες είχαν δημιουργήσει μια φιλιά την οποία η παραγωγή κατάφερε να πλασάρει προς τα έξω όπως ακριβώς έπρεπε για να πουλήσει το προϊόν της περισσότερο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός ήταν ο σύντροφός της πριν τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, μετά από 4,5 μήνες, η αθλητικογράφος γύρισε στην Ελλάδα και τότε άλλες φήμες και δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Κοκκινάκη, με έναν παίκτη που ήταν αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα η αποχώρηση αυτού την είχε κάνει μέχρι και να δακρύσει αλλά τελικά για μια ακόμα φορά όλα αυτά ήταν απλά φήμες.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός ήταν ο σύντροφός της πριν τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Εμείς εδώ στo Youweekly.gr γνωρίζαμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο παιχνίδι διατηρούσε επί 10 μήνες μια σχέση για την οποία μάλιστα είχε μιλήσει σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο, όντας πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Εκεί, λοιπόν, που περιμέναμε κι εμείς να κάνει κάποια νύξη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι σε αυτό το πρόσωπο που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή της, εκείνη δεν είπε απολύτως τίποτα και αρχίσαμε να πιστεύουμε πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, πως χώρισαν.

Σύμφωνα όμως με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, που πάντα κάνουμε πριν βγάλουμε κάποια είδηση εδώ στο Youweekly.gr, το ζευγάρι είναι μαζί και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μετά από μια συζήτηση που είχαν μεταξύ τους κατέληξαν σε μια κοινή απόφαση η οποία ήταν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος;

Η επίθεση που δέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από κάποιους όταν βγήκε από το παιχνίδι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εικόνα του άντρα που έχει επιλέξει να έχει δίπλα της καθώς κι αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός επιστήμονας και μορφωμένος άνθρωπος.

Το όνομα αυτού… Στάθης. Ο Στάθης είχε καλέσει και την Ευρυδίκη σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας και η πρώην παίκτρια του Survivor δεν είχε κρύψει την συγκίνηση και την νοσταλγία της… Ο Στάθης, λοιπόν, είναι αθλίατρος και πολύ γνωστός στον χώρο που εργάζεται η Ευρυδίκη. Έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως την αγάπη για την θάλασσα, τα σπορ και την γυμναστική.

Παρά την απόφαση που είχε πάρει το ζευγάρι, να κρατήσει τα φλας της δημοσιότητας μακριά από την σχέση του και να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις όσο μπορεί οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με παρέα ακόμη ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο φακός "τσάκωσε" αυτό το στιγμιότυπο και το Youweekly.gr αποκλειστικά, σας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του περιβόητου Στάθη, που έχει αναστατώσει τόσο την ζωή όσο και την καρδιά της Ευρυδίκης.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Youweekly.gr η φίλη της αποκαλεί τον άντρα που κάθεται δίπλα της ως "Ο δικός σου" και η αμηχανία της Ευρυδίκης που γνώριζε πως η φίλη της την τραβάει βίντεο είναι εμφανέστατη...