Κώστας Ευριπιώτης: Ο "άγγελος" του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο! Οι τελευταίες εξελίξεις...

Μόλις έγινε γνωστό...

Κώστας Ευριπιώτης: Ο

Μόλις έγιναν γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Κώστα Ευριπιώτη! Τον επισκέφθηκε ο "άγγελός" του στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει και ποια είναι η κατάστασή του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o Δημήτρης Φραγκιόγκου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.

Στήθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Κώστας Ευριπιώτης: Ο 'άγγελος' του τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο! Οι τελευταίες εξελίξεις...

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Κώστα Ευριπιώτη! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του; Αποκάλυψη τώρα μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας μεταφέρω σήμερα, όχι και τόσο καλά νέα για τον ηθοποιό που κυριολεκτικά δίνει μάχη για την ζωή της εδώ και αρκετό καιρό!

εν θα σας κρατήσω όμως άλλο σε αγωνία και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα μου! Άτομο, έμπιστο, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σταθερή!

Δηλαδή, πριν από λίγο καιρό τα νέα ήταν πολύ άσχημα λόγω επιδείνωσης και παραμένουν το ίδιο αλλά σε σταθερό επίπεδο!

Οι δικοί του άνθρωποι, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, δεν φεύγουν λεπτό από το πλευρό του! Μάλιστα, η σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, είναι συνέχεια εκεί, στο δωμάτιο! Δεν έχει απομακρυνθεί ούτε δευτερόλεπτο! Κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία του! Όπως και τα παιδιά του...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ όλα στο τέλος να πάνε καλά...